• Ново
Аксесоари за подови настилки Хомячьего Гнезда POPETPOP, Играчки За Катерене, Аксесоари За Катерене, Къщичка за Хамстер, Играчки За Катерене, Играчка-Стълба за Хамстер, ?

Аксесоари за подови настилки Хомячьего Гнезда POPETPOP, Играчки За Катерене, Аксесоари За Катерене, Къщичка за Хамстер, Играчки

Rating 
BGN 15.12

Сума
Налично за поръчка

ХИЖА УБЕЖИЩЕ за ХАМСТЕРИ - Добър дом за вашия хамстер, чинчили, морски свинчета и други малки домашни любимци дървена убежище за хамстери.ДЪРВЕНА УБЕЖИЩЕ за хамстери - Естествено дърво, позволява на вашето хомячку пълзи и се залъгва, че е полезно за здравето му. дървена убежище за хамстери.СТЪЛБА за ХАМСТЕР - практичен къщичка за хамстер.Добър подарък за приятелите си, на семейството и на хората, които имат малки домашни любимци.КЪЩА-пързалка за хамстер-Здрава конструкция от дървен материал, устойчив на разкъсване, износостойкая vi Клетка за къща за хамстер - Дървена къща е красива и е снабден с плъзгаща се стълба за упражнения, домашни любимци и, за да котка е по-забавно да се изследва. дървена убежище за хамстер.ХИЖА УБЕЖИЩЕ за ХАМСТЕРИ - Добър дом за вашия хамстер, чинчили, морски свинчета и други малки домашни любимци. дървена убежище за хамстери.ДЪРВЕНА УБЕЖИЩЕ за хамстери - Естествено дърво, позволява на вашето хомячку пълзи и се залъгва, че е полезно за здравето му. дървена убежище за хамстери.СТЪЛБА за ХАМСТЕР - практичен къщичка за хамстер.Добър подарък за приятелите си, на семейството и на хората, които имат малки домашни любимци.КЪЩА-пързалка за хамстер-Здрава конструкция от дървен материал, устойчив на разкъсване, износостойкая vi Клетка за къща за хамстер - Дървена къща е красива и е снабден с плъзгаща се стълба за упражнения, домашни любимци и, за да котка е по-забавно да се изследва. дървена убежище за хамстер.Списък на пакетите 1 x къщичка за хамстер Характеристики -Това уютно малко гнездо осигурява добра топло, сигурна среда за техните къщички за малки животни. -Също е добър избор за подарък за вашите приятели, които имат домашен хамстер, им се радвате на това място, за покриване на хамстер. -Износостойкое гнездо и за вашия домашен любимец.Безопасни за игра, почивка, има тръби за хомячьих клетки. -Осигурете на своя любим домашен любимец удобно място за добра почивка дървени играчки за хамстери. -Естествени дървесни материали, безопасни и удобни за вашия домашен любимец, тя може да бъде безопасно място за гнездене на домашни любимци. - Материал : Дърво гнездо за сън хамстер.Информация за стоки, Къщичка за малките домашни любимци Малка дървена къщичка с точна конструкция е чудесно убежище за хамстери, един gerbil, мишки и други малки домашни любимци с подобни размери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория