• Ново
Hot6sl Маркер за Изгаряне на Дървото, 3 бр. Маркер за Изгаряне на Дървото, Химически Маркер за Изгаряне на Дърво, Комплект Направи си сам за Декоративно-приложни изкуст?

Hot6sl Маркер за Изгаряне на Дървото, 3 бр. Маркер за Изгаряне на Дървото, Химически Маркер за Изгаряне на Дърво, Комплект

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Идеален подаръчен комплект за цялото семейство, приятели и близки!От деца до възрастни, всеки може да се наслади на проекти, които създава у домаДърво дръжка за изгаряне работи от дърво, предназначени за повечето любители на дърво.Приложими хора : хора на възраст над 3 години.Сценарий : декорация на партита, изработка на подаръци, семейни събития, ръчно изработени в училище, корпоративна реклама или художествени ателиета и т. Приложими материали : бреза, липа, топола, орех, дървена дъска (обработен с висока плътност) и т. 1/ Използвайте блокчета от масивно дърво (висока плътност, без подтекания), подготовка на повърхността с шкурка; 2 / мастило за маркери извадете, мастила за върховете на подсушете хартиени кърпи; 3 / Нарисувай своята рисунка трафаретом или свободната си ръка; 4 / Загрейте с помощта на нагревател или друг източник на топлина и нанесете облицовки от дърво, за да се запечата и защита на вашата фигура. Комплект дръжки за изгаряне на дърво от 3 бр. за рисувани върху дърво с ръце, подходящи за художници, така и за начинаещи в проекти по дървото с ръце Празнични украшенияособенности : Идеален подаръчен комплект за цялото семейство, приятели и роднини!От деца до възрастни, всеки може да се наслади на проекти, които създава у дома.Дърво дръжка за изгаряне работи от дърво, предназначени за повечето любители на дърво.Приложими хора : хора на възраст над 3 години; Сценарий : декорация на партита, изработка на подаръци, семейни събития, ръчно изработени в училище, корпоративна реклама или художествени ателиета и т.; Приложими материали : бреза, липа, топола, орех, дървена дъска (обработен с висока плътност) и т. 1/ Използвайте блокчета от масивно дърво (висока плътност, без подтекания), подготовка на повърхността с шкурка; 2 / мастило за маркери извадете, мастила за върховете на подсушете хартиени кърпи; 3 / Нарисувай своята рисунка трафаретом или свободната си ръка; 4 / Загрейте с помощта на нагревател или друг източник на топлина и нанесете облицовки от дърво, за да се запечата и защита на вашата фигура.Описание на продукта : Съдържа : Химикалка 3ШТ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория