• Ново
DiiKoo 6x9ft Улични Пластмасови Сламени Постелки за двор, Заден Подложки за къмпинг, на колела, Голям Преносим Водоустойчив Килими за къмпинг на колела за пикник на плаж?

DiiKoo 6x9ft Улични Пластмасови Сламени Постелки за двор, Заден Подложки за къмпинг, на колела, Голям Преносим Водоустойчив

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Идеален размер за всички краката на откритоПо-добре да бъде малко по-дълго, отколкото на вашия диван.Оставете поне 1 граница между килим и стени.Изберете размер на килима в съответствие с форма и размери на масата за хранене.Уверете се, че лявата област е достатъчно.Добър размер за 3-5 души, седнали на тази пластмасов соломенном мат едновременно.Обърнете внимание на броя на персонала за пикник, който можете да вземете със себе си. 1 до вратата на вагона трябва да бъде дълга на бордюра, който не пропуска мръсотия или вода във вътрешността на микробуса. Оставете достатъчно място и за други мебели. 【По-дебела и по-твърда】: Нашата улица подложки с една четвърт по-дебел, отколкото евтини версии на пазара, което осигурява дълъг живот.И всички от нашите външни постелки с 4 страни окантованы двойни шевове, което предотвратява распутывание или абразия. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 : Нашите туристически постелки издържат на такива метеорологични условия, като слънце, дъжд и сняг.А нашите туристически постелки са четири линии, съответстващи на четирите колове, за да осигури надеждно закрепване на килима до земята, дори и в силно ветровит ден. 【Лесно почистване】 : Тъй като нашите пластмасови сламени килими АВТОБУСА е водоустойчив, почистване - това е просто.Просто включете маркуч, вода, вино, мръсотия и прочие ще излязат сами по себе си.След това остави въздухът е сух.Нашите непромокаеми пластмасови сламени килими RV устойчиви към появата на петна. 【Удобно съхранение и преносимост】 : Нашите заден подложки много по-лесно традиционните постелки за помещения.Нашите могат лесно да бъдат сгънати и са разположени само едно момиче.Този обръщане на мат е оборудван с удобна чанта за носене, която ви позволява лесно да я съхранява или да получите навсякъде по ваше желание. 【Е подходящ за деца и домашни любимци】 : Предпазва от деца и домашни любимци, които седят на нея, от пясък, кал, вода, тиня и камъни. 【Че се намира в опаковка】 1x Rug, 1x Storage Bag, 4x Stakes. 【По-дебела и по-твърда】: Нашата улица подложки с една четвърт по-дебел, отколкото евтини версии на пазара, което осигурява дълъг живот.И всички от нашите външни постелки с 4 страни окантованы двойни шевове, което предотвратява распутывание или абразия. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 : Нашите туристически постелки издържат на такива метеорологични условия, като слънце, дъжд и сняг.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория