• Ново
YARNOW 10 бр., Пясъчен Стълб на фенер, Малки Настолни Лампи за декорация на Дома, на Улицата Модели на Куклени Къщи, Аксесоари за осветление, Led Модел Градински влакове, М?

YARNOW 10 бр., Пясъчен Стълб на фенер, Малки Настолни Лампи за декорация на Дома, на Улицата Модели на Куклени Къщи, Аксесоари

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Мини лампа за двора : Този модел мини-улична лампа може да се превърне в декоративно украшение за вашия модел на интериора на мини къщаМодел фонарного стълб : Различни компактни размери за използване в дома на мини къща. атмосферата на топлина и на всекидневния живот.Декоративни улични фенери : Умален модел улична лампа Изключителното качество на производство, интелигентен дизайн, стабилност и практичност, ще ви донесе добър опит в използването.Украса за пясък : Благодарение на уникалния и луксозния дизайн на вашия мини-къщичка изглежда по-топъл и модерен.Миниатюрна градина, лампа : Подходящи за декор мини къщички и пясък маса, отлична декорация за вашата мини къщички, създаващо цветни житейски сцени.Украса със собствените си ръце.Украса със собствените си ръце.Списък на пакетите 10 модела лампи, Особености -Материал : неръждаема стомана, ABS миниатюрни улични електрическите стълбове -Подходящи за декор мини дом и пясък маса, отлично украса за вашия мини-домове, създаване на цветни сцени от живота на малка домашна лампа.18 X0 декор за куклена къща. -Напрежение : 3 v/12 v мини-градинска лампа-Поставете го в своя мини-къща или стая, за по-реалистични подробности, направете мини-дом, по-очарователен модел мини лампа. -Светъл цвят : модел лампа топло бял цвят-Този модел улична лампа ще стане фантастичен подарък за вашите приятели или семейство, които харесват миниатюрни модели осветителни тела. -Обхват за многократна употреба, добра обстановка, особено настолна лампа за вашия интериор, мини-къщи с миниатюрен пейзаж куклена къща. - Цвят : както е показано на Мини-уличен фенер за diy -Съотношение : 1 : 50 селски уличен фенер Декорация на модели на улична лампа, изработени от безопасен и надежден материал, който е практичен за използване на микро-озеленяване на осветителното тяло.Информация за стоки, Мини-украса за дома Е украса за мини-улична лампа за мини-къщите, произведено от висококачествени материали за продължителна употреба. модел мини лампа, специално разработена за бижута мини-у дома също може да се използва като реквизит за снимки. модели на улични лампи, за куклени къщи Са идеални за декоративни аксесоари за мини-къщите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория