• Ново
[2 + 2] YWXTW за Samsung Galaxy Z Flip 4 5G EPU Защитно фолио за екрана + Защита на обектива на фотоапарата от закалено стъкло, обновен ултратънък калъф с висока разделителна способно?

[2 + 2] YWXTW за Samsung Galaxy Z Flip 4 5G EPU Защитно фолио за екрана + Защита на обектива на фотоапарата от закалено стъкло,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?【 Съвместимост 】 е Предназначена само за Samsung Galaxy Z Flip 4 5 G 2022, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купитеЗащитно фолио за обектива на камерата за Galaxy Z Flip 4 е изработена от закалено стъкло, а защитно фолио за екрана - от EPU, което осигурява добра защита на вашия Z Flip 4. ?【 Специални грижи 】 Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4 и камерата е гидрофобное и маслостойкое покритие, осигуряващо липса на пот, на пръстови отпечатъци или маслени петна на екрана.Висока чувствителност, ясни и прозрачни функция може да се осигури бърза реакция при употреба. ?【 Иновативна течна кожа и самовосстанавливающаяся 】 За защита на предния екран YWXTW Galaxy Z Flip 4 използва фолио EPU вместо екран от закалено стъкло, а извит екран Z Flip 4 вътре се нуждае от това, че този екран е по-гъвкав, за да се намали надраскване и перфектно се адаптира към Galaxy Z Flip 4. Уникален силиконов лепкав слой осигурява самовосстанавливающиеся малки драскотини и износване с течение на времето. ?【 Лесна инсталация и удобен калъф за вашия телефон 】 Лесна инсталация, високо кацане на телефон, с ръководството за инсталиране, за да се постигне бърза и лесна инсталация.Защитно фолио за екрана YWXTW Galaxy Z Flip 4 се прилага за всички видове калъфи за мобилни устройства. ? 【 Гаранция отворете гладко 】 Ако сте получили дефектни стоки или имате някакви въпроси или проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, като изпълните следните стъпки по-долу : "Вход" → "Вашата сметка" → "Вашите поръчки" → "задайте въпрос за този продукт".Ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ на парите. ?【 Съвместимост 】 е Предназначена само за Samsung Galaxy Z Flip 4 5 G 2022, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.Защитно фолио за обектива на камерата за Galaxy Z Flip 4 е изработена от закалено стъкло, а защитно фолио за екрана - от EPU, което осигурява добра защита на вашия Z Flip 4. ?【 Специални грижи 】 Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4 и камерата е гидрофобное и маслостойкое покритие, осигуряващо липса на пот, на пръстови отпечатъци или маслени петна на екрана.Висока чувствителност, ясни и прозрачни функция може да се осигури бърза реакция при употреба. ?【 Иновативна течна кожа и самовосстанавливающаяся 】 За защита на предния екран YWXTW Galaxy Z Flip 4 използва фолио EPU вместо екран от закалено стъкло, а извит екран Z Flip 4 вътре се нуждае от това, че този екран е по-гъвкав, за да се намали надраскване и перфектно се адаптира към Galaxy Z Flip 4.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория