• Ново
QFFL Преносим Проектор Екран 12 Екранна Лупа Сверхчистая Оптична Леща Сгъваема Поставка за Телефон 3D HD Усилвател на Екрана на Мобилен телефон, Домашен офис в Открито ?

QFFL Преносим Проектор Екран 12 Екранна Лупа Сверхчистая Оптична Леща Сгъваема Поставка за Телефон 3D HD Усилвател на Екрана

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ 【Сгъваема конструкция】 Сгъваем дизайн може добре защита на лещатаТип на съхранение на HD-екранна лупа въртящи сгъваем дизайн.Може да носите в чантата.Подходящ е за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка, навсякъде и т. ★ 【Усилвател на екрана 3 D HD】Висококачествен 3 D-екран от плексиглас и може да се увеличи екрана на телефона 2-4 пъти, помага за намаляване на умората на очите, предпазва вашето зрение.Ако възникнат размисъл, затъмнете осветление ще позволи да се постигне по-добър ефект от прегледа. ★ 【 Дизайн 2 в 1】 Сме използвали отделен дизайн подложки за мързелив притежателя на телефона и усилвател на екрана на телефона 3 D HD, по-издръжлив, стабилен и гъвкав. и лесно регулиране на ъгъла и разстоянието с помощта на екранната лупи за по-добро гледане на филми.Ако не искате да използвате усилвател, можете да го използвате директно като преносим притежателя на мобилен телефон. ★ 【Най-добрият избор на празнични подаръци】 Прост и стилен дизайн правят този продукт най-добрия избор на празнични подаръци за вашите приятели или близки.За производство усилвател на екрана стойки за мобилен телефон, ние използваме твърди материали от най-високо качество, които осигуряват продължителна употреба. ★ 【Различни опции за използване на】 идеален за използване на мобилен телефон за гледане на филми и слушане на музика в спалнята, работния плот, в кухнята и в офиса, освободи ръцете си.Проектиран с противоплъзгаща основа, притежателят не поцарапает повърхността на мебелите. ★ 【Сгъваема конструкция】 Сгъваем дизайн може добре защита на лещата.Тип на съхранение на HD-екранна лупа въртящи сгъваем дизайн.Може да носите в чантата.Подходящ е за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка, навсякъде и т. ★ 【Усилвател на екрана 3 D HD】Висококачествен 3 D-екран от плексиглас и може да се увеличи екрана на телефона 2-4 пъти, помага за намаляване на умората на очите, предпазва вашето зрение.Ако възникнат размисъл, затъмнете осветление ще позволи да се постигне по-добър ефект от прегледа. ★ 【 Дизайн 2 в 1】 Сме използвали отделен дизайн подложки за мързелив притежателя на телефона и усилвател на екрана на телефона 3 D HD, по-издръжлив, стабилен и гъвкав. и лесно регулиране на ъгъла и разстоянието с помощта на екранната лупи за по-добро гледане на филми.Ако не искате да използвате усилвател, можете да го използвате директно като преносим притежателя на мобилен телефон. ★ 【Най-добрият избор на празнични подаръци】 Прост и стилен дизайн правят този продукт най-добрия избор на празнични подаръци за вашите приятели или близки.За производство усилвател на екрана стойки за мобилен телефон, ние използваме твърди материали от най-високо качество, които осигуряват продължителна употреба. ★ 【Различни опции за използване на】 идеален за използване на мобилен телефон за гледане на филми и слушане на музика в спалнята, работния плот, в кухнята и в офиса, освободи ръцете си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория