• Ново
Mobestech Поставка за камера, Стативи за DSLR Преносима Селфи-с Прибиращи Статив Прибиращ се Селфи-Стик Статив Разтегателен Мини-Статив Статив За Камерата на Статив-трип?

Mobestech Поставка за камера, Стативи за DSLR Преносима Селфи-с Прибиращи Статив Прибиращ се Селфи-Стик Статив Разтегателен

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Удължител от неръждаема стомана - Статив изработен от здрав материал, лесен за използванеСтатив-Използва прецизионное производство за повишаване на стабилни характеристики и висока надеждност.Удлинительный Стълб Той може да бъде напълно съвместима с повечето екшън камери, представени на пазара.Статив за селфи стик - Три положения на наклона на краката осигуряват гъвкавост, което позволява да изпълнява снимките в тесни места или на неравни повърхности.Мини статив - за занимания на закрито, можете да използвате статив като селфи-стик.Можете да правите снимки със семейството и приятелите си на парти.Удължител от неръждаема стомана - Статив изработен от здрав материал, лесен за използване.Статив-Използва прецизионное производство за повишаване на стабилни характеристики и висока надеждност.Удлинительный Стълб Той може да бъде напълно съвместима с повечето екшън камери, представени на пазара.Статив за селфи стик - Три положения на наклона на краката осигуряват гъвкавост, което позволява да изпълнява снимките в тесни места или на неравни повърхности.Мини статив - за занимания на закрито, можете да използвате статив като селфи-стик.Можете да правите снимки със семейството и приятелите си на парти.Пратката включва 1 х статив Характеристики -Размер : 25,00 X10,00 X10,00 см./9,82 X3,93 X3,93 инча. - За активна почивка, можете да използвате статив за пътуване, преходи, пикник и т., - Статив изработен от здрав материал, лесен за използване. - Три ъглови положение крачета осигуряват гъвкавост, което ви позволява да работят в тесни места или на неравни повърхности. - За занимания на закрито, можете да използвате статив като селфи-стик.Можете да правите снимки със семейството и приятелите си на парти. - Материал : неръждаема стомана, БР. - Цвят : черно-бял. - Изящна изработка и външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Описание на продукта Изработена от материали от неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Уникален дизайн и изключителна изработка осигуряват популярността му и практичност.Компактни краката на статив може да се сгъва, което я прави достатъчно малка, за да носите със себе си навсякъде.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория