• Ново
Swhatty Съвместим за Apple Watch каишка Прозрачен 38 мм 40 мм 41 мм с калъф, спортен Защитен калъф от TPU, Броня, Кристално Чист Желеобразный каишка за iWatch Series 8 7 6 5 4 3 2 1 SE за мъже и ?

Swhatty Съвместим за Apple Watch каишка Прозрачен 38 мм 40 мм 41 мм с калъф, спортен Защитен калъф от TPU, Броня, Кристално

Rating 
BGN 11.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】 Тънък здрав и регулируем прозрачен калъф за Apple Watch band bumper TPU, съвместим с i Watch SE, Series 8, Серия 7, Серия 6, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1 38 mm/40 mm/41 мм е подходящ за китката 5,12"-7,87" (130-200 мм); 42 мм/44 мм/45 мм, подходящ за китката 5,3"-8,6" (135 мм-220 мм), моля, проверете модел вашите часа и подходящ размер, преди пускането на поръчката. (Забележка : само на каишка с калъф, часовници и фолио за дисплея в комплекта не са включени. 【Материал, което е благоприятно за кожата】 Ремък и калъф, изработени от естествени висококачествени материали TPU, който прави каишка мек, удобен, лесен и дышащим.Материал TPU може да защити вашите iwatch от надраскване.Повдигна bezel предпазва часовника от надраскване, създаване на потребителя по-благоприятни условия. 【Пълно обкръжение】 Универсален обемен прозрачен дизайн каишка за iwatch, устойчив на удари и който предпазва от падане, напълно защитава часовника.Лесен монтаж без инструменти и отстраняване с едно кликване на мишката.Повдигна край с точни функционални бутони и отвори пристанищата осигурява надеждна защита на iwatch и повишава използваемостта.Защитете своите iwatch от удари и надраскване за допълнително спокойствие и комфорт. 【Дизайн в съответствие с цвета на】 Прозрачен каишка е изработена от златист корпус, корпус от розово злато, розово, розов корпус, сребрист корпус и прозрачен корпус, както и с адаптер от розово злато, сребро адаптер и златен адаптер.Пълен спортна мода, той е подходящ за момчета, момичета, жени, и мъже, и така нататък.Може да се използва за катерене, са звани, обяди, официални събития и т., и в него часовникът ви ще изглеждат съвсем нови. 【Най-доброто обслужване】 : Swhatty ви предоставя обслужване на най-високо качество.Ако имате някакви въпроси за групата от нас, моля свържете се с нас, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще ви помогне за решаване на проблема в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】 Тънък здрав и регулируем прозрачен калъф за Apple Watch band bumper TPU, съвместим с i Watch SE, Series 8, Серия 7, Серия 6, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1. 38 mm/40 mm/41 мм е подходящ за китката 5,12"-7,87" (130-200 мм); 42 мм/44 мм/45 мм, подходящ за китката 5,3"-8,6" (135 мм-220 мм), моля, проверете модел вашите часа и подходящ размер, преди пускането на поръчката. (Забележка : само на каишка с калъф, часовници и фолио за дисплея в комплекта не са включени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория