• Ново
Лупа на екрана на проектора ZUASE за смартфон 14 /16, Лупа на екрана на мобилен телефон 3 пъти, Универсална Сгъваема Поставка за телефон с усилване за филми, игри, четене, ?

Лупа на екрана на проектора ZUASE за смартфон 14 /16, Лупа на екрана на мобилен телефон 3 пъти, Универсална Сгъваема Поставка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

▶ лупа на екрана на телефона : лупа на екрана на телефона може да увеличи екрана на вашия телефон 3-4 пъти, за защита на очите и да намали чувството на дискомфорт и зрителна умора от гледане на филми ▶ Уникален дизайн : лупа на екрана на мобилен телефон използва оптична технология за мащабиране с висока разделителна способност, ABS + 3 D екран, 3 D визуална наслада.Много подходящ за всеки смартфон. ▶ Сгъваема конструкция : HD-екранна лупа сгъваема и с ръчната стойка, много тънка в сгънат вид, също така можете да носите в чантата.Подходяща за използване на закрито, къмпинг, пътуване, където и да било и т. ▶ Материал ABS актуализиран 3d проектор за телефон е снабден с акрилни лещи, анти-син светлинен ефект, когато не се използва, сгъваем калъф може да защити екрана. ▶ Най-добрият избор за подарък : това е най-добрият избор на празнични подаръци за вашите приятели или семейство.Ние вярваме, че ще ви хареса държач за мобилен телефон с увеличителем на екрана на телефона. подарък за рожден ден, подарък за коледа. ▶ Коледни подаръци, екранна лупа за мобилен телефон, скоба за телефон, добър подарък за децата, им помага да предпазите очите от близко разстояние за гледане.Най-добрият подарък за възрастните хора, като им помага да видите на екрана, по-ясно.Увеличително стъкло за мобилен телефон на екрана, лесно сгъваема конструкция улеснява переноску Сгъваем дизайн, ниско тегло, лесна външен вид, много подвижно и атрактивен ▶параметри : име на продукта : Лупа на екрана Материал : оптична леща Fresnel Размер на екрана : 14 инча / 16 Съвместимост : всички телефони ▶ Забележка : 1. Ние произвеждаме само усилватели на екрана на мобилен телефон, с изключение на други експонати!2. Поради различни методи за измерване са възможни грешки в измерванията, моля, разберете!3. Поради влиянието на светлината и цвета на облеклото може да се различават малко от оригиналния цвят, моля, разберете!4.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще заменим или възстановим парите безплатно, за да се гарантира, че това ще стане предпочитаният начин за покупка без риск.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория