• Ново
Wekicici Сладък Каишка-Верига за Телефон с Мъниста, Многоцветен Каишка за Мобилен Телефон от Акрилни Полимери в Бохемски Стил, Ключодържател-Гривна Grils Лъки, Многоцвет?

Wekicici Сладък Каишка-Верига за Телефон с Мъниста, Многоцветен Каишка за Мобилен Телефон от Акрилни Полимери в Бохемски

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Уникален дизайн каишка за телефон : Тези висулки за телефон са направени от разноцветни мъниста под формата на емотикони, мъниста във формата на сърце, мъниста с букви, плодови мъниста, мъниста от уроки и т Очарователен каишка за мобилен телефон, украсена с мъниста, има сладък дизайн, подходящ за жени и момичета, което ги прави по-привлекателни.И всеки каишка от мъниста, за телефона, който ще получите, е изработен ръчно и е уникална.Материал : акрил и полимерна глина. Размер : около 7,69 инча / 20 виж Тегло : 10,7 г / бр 0,38 унция / 0 бр. Моден аксесоар : Каишка-верига за телефон достатъчно здрав, за да издържа на такива продукти като мобилни телефони, фотоапарати, MP3-плейъри, ключодържатели, лична карта, U-та, i-капсули, флаш, леки електронни аксесоари, чанти и т. Верига от своята практика за телефон могат да бъдат до конец през линия за изключване на звука или друга открывающуюся страна на своята практика за телефон.Каишка за телефон от мъниста лесно може да монтирате към всеки чехлу за мобилен телефон.Елегантен подарък : като изискан подарък за вашите приятели или семейство, съпруга, приятелка, дъщеря и т. това са бродирани мъниста въжета за телефон също са хубави ежедневни събития аксесоар, който може да се комбинира с естетически дрехи на 90-те години cyber y2k дрехи, за да се подчертае атмосфера на младостта.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас, ние винаги правим всичко възможно, за да ви осигури 100% задоволително обслужване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория