• Ново
Поставка за Apple Watch MayFull M3, която е съвместима с iWatch Series 8 /SE2/7/6/ СЭ/5/4/3/2/1 ( 45 мм 44 мм 42 мм 41 мм, 40 мм, 38 мм) Дизайн Gameboy-Поддръжка на режим на нощен влакчета (Claasic White)

Поставка за Apple Watch MayFull M3, която е съвместима с iWatch Series 8 /SE2/7/6/ СЭ/5/4/3/2/1 ( 45 мм 44 мм 42 мм 41 мм,

Rating 
BGN 4.43

Сума
Налично за поръчка

【СЪВМЕСТИМОСТ】 Работи с всички серии на Apple Watch (8, SE2, 7, 6, SE,5,4,3,2,1) и е съвместима с режим на прикроватной нощни шкафчета Apple Watch 【ДИЗАЙН】 Тази ретро поставка е проектиран така, че да изглежда като стара game boy.Когато инсталирате Apple Watch на поставка, опитайте носталгични усещания от употреба на старата конзола Game boy. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Просто поставете Apple Watch на поставка, за да заредите часовника; запазете тази поставка до леглото, за да използвате ключови функции, като будилници и съобщения. 【МАТЕРИАЛ】 Нощно шкафче May Full е изработена от силикон, съдържащ надраскване, за да се предотврати увреждане на Apple Watch и да се предотврати тяхното движение при използване на повърхността. 【ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ】 Кабел за зареждане и Apple Watch в комплекта не са включени. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Работи с всички серии на Apple Watch (8, SE2, 7, 6, SE,5,4,3,2,1) и е съвместима с режим на прикроватной нощни шкафчета Apple Watch. 【ДИЗАЙН】 Тази ретро поставка е проектиран така, че да изглежда като стара game boy.Когато инсталирате Apple Watch на поставка, опитайте носталгични усещания от употреба на старата конзола Game boy. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Просто поставете Apple Watch на поставка, за да заредите часовника; запазете тази поставка до леглото, за да използвате ключови функции, като будилници и съобщения. 【МАТЕРИАЛ】 Нощно шкафче May Full е изработена от силикон, съдържащ надраскване, за да се предотврати увреждане на Apple Watch и да се предотврати тяхното движение при използване на повърхността. 【ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ】 Кабел за зареждане и Apple Watch в комплекта не са включени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория