• Ново
LONGLU Виртуална реалност 3D VR Слушалки Очила за филми и видео игри IMAX, 3D VR Очила, Каски, Съвместими за iPhone и Android 4,7-6 инча телефон.

LONGLU Виртуална реалност 3D VR Слушалки Очила за филми и видео игри IMAX, 3D VR Очила, Каски, Съвместими

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【МАЩАБЕН 3 D кино IMAX】 Широк панорамен изглед на 360 °, визуален празник на гигантски екран, асферическая оптична леща, шокиращ ефект на IMAX, вълнуваща игра на опит, високо качество VR-съдържание с тежко чувство за замяна, бъдете ефектни и превърнете своя хол в света на филми и игри (Можете да качите видео от Google Play Store). 【Три основни технологични обновяване】
1. Идва с стереонаушниками, удобни регулируеми слушалки, подходящи за различни видове главата
2. Мултифункционален бутон, поддържа режим 3 D филм и с режим на игри, режим на телефона
3. Лещи със син светлинен покритие автоматично се филтрира дразнещи светлина и сянка, предпазват очите и правят преглед на по-удобно. 【Е подходящ за хора от всички възрасти】 гуманизированный дизайн е лесно регулируеми рамки за главата, ученик и фокусното разстояние, съвместими с очила.Хората с късогледство в рамките на 600 градуса могат да се насладят на гледане без очила, за други можете да гледате на тези VR-очила с очила.Идеална идея за подарък за деца/син/дъщеря /мъже/жени / майка / баща / баба / дядо и т. 【Уникален дизайн, лесен за ползване в чорап】 Регулируема шапка, маска, изкуствена кожа, адсорбирующая маска, предната подвижна конструкция на абсорбцията, увеличава пространство за отвеждане на топлината, бързо вентилация, лесен за почистване.Тази виртуална машина се свързва с мобилен телефон чрез жак за слушалки, а за мобилен телефон с интерфейс type-c трябва да се подготвят кабел-адаптер. За Bluetooth контролера, той е подходящ за IOS и Android, могат да се използват като мишка / селфи-затвора / музикално контролер/ сила на звука / за управление на електронна книга (само Android)/ управление на игрите (няколко игри за Android icade) и т., работи от два 7-те батерии (батерии в комплекта не са включени).Основна информация 1. Материал : ABS + 40 мм полимерна леща; 2. Обектив : асферическая оптична леща с висок коефициент на топлопреминаване; 3. Видео Формат : от ляво на дясно 3 D; 4. Зрително Поле : 100 ° 5. Тегло : 450 г; 6. Фокусно разстояние : регулируема; 7. IPD : регулируема 8. Поставка за телефон : смартфон с диагонал 4,7-6,0 см; 10. Аксесоар : кърпа за почистване на очила, ръководство на потребителя 11. Подходящ за късогледство : 0-600.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория