• Ново
Малко каишка с регулируема каишка за пръстите на Pluxen, Ключодържатели, мобилни телефони, Съвместими с калъф за iPhone, Камера, USB-флашки, ключове и други преносими предм?

Малко каишка с регулируема каишка за пръстите на Pluxen, Ключодържатели, мобилни телефони, Съвместими с калъф за iPhone, Камера,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Нашият траен каишка за пръстите, предназначени за калъфи за мобилни устройства, ключодържатели, фотоапарати, игрални конзоли, USB-флаш-памети и т, е Съвместима с всички аксесоари и устройства с точки за достъп дантела прозорци, куки или разъемными на кръгчета.Използвайте ги по своему за вашето удобство!.Каишка за пръсти е изработен от мек переплетенного материал парашутисти кабел.Уникален дизайн позволява здраво държат на телефона в ръката си, което повишава сигурността на боравене с телефона и предпазва от случайно падане и трескание на екрана по време на работа с телефона, селфи или да видите в легнало положение.Тънка каишка на съвсем малък позволява просто да преместите регулатора нагоре, за да промените продължителността на каишка и във всеки един момент да се побере в размера на пръста си.Можете да настроите дължината за по-плътно захващане или да го отслаби, когато просто искате да се грабне и да избяга.Целият каишка за пръстови отпечатъци не съдържа метални обкова и няма да навреди на вашите принадлежности.Чудесно за употреба в движение благодарение на универсално дизайн : не е тромава аксесоар лесно се побира в джоба си; лесно да се комбинира с вашите мобилни устройства.Каишка-дантела за пръстите на Pluxen се предлага в опаковка от 6 броя.Обща дължина : 4,96 инча/12,6 см (моля, обърнете се към подробно изображение на продукта за повече информация). 1, Нашият каишка за пръсти помага на много изменение и достигне до по-голяма площ, без предразсъдъци улавяне. 2, Защита от подхлъзване и падане-предотвратява выскальзывание телефона от ръцете при улавяне с пръст. 3, позволява по-лесно и по-безопасно да изпращате текстови съобщения с една ръка, правене на снимки, правене на селфи и задръжте телефон или таблет. 4, стилен и изискан външен вид-Модерен и елегантен дизайн.Нашите въжета за отпечатъци ще ви стил, който искате. 5, Ни ремък за пръсти е изработен от висококачествен материал, може да се избегне бариера сигнал на безжичното зареждане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория