• Ново
Защитно фолио за обектива на камерата на Samsung Galaxy S23/S23 + Plus, Индивидуално защитно фолио за обектива, Устойчиво на надраскване закалено стъкло с алуминиев кант, удобе?

Защитно фолио за обектива на камерата на Samsung Galaxy S23/S23 + Plus, Индивидуално защитно фолио за обектива, Устойчиво

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

✨【Съвместимост и материал】 screen protectors за обективи Vizvera, предназначени за Samsung Galaxy S23/S23 + Plus околовръстен капак на обектива на камерата е изработена от авиационен алуминий и закалено стъкло 9 H.Реални дупки машини с дизайн кръг, нощно заснемане на HD.(Забележка : Не за Galaxy S22/S22 Plus 6,6 инча или други модели). ✨【Ежедневно защита и удобен калъф】 алуминий метален пръстен Vizvera плюс защитно фолио за задната камера от закалено стъкло напълно защитава обектива на камера на Galaxy S23 / S23 + Plus от повреди, като драскотини.Липсата на мехурчета предпазва вашия фотоапарат от удари, вода, прах, удар.Приятелски настроена към бизнеса.След премахване не оставя следи.Това е само малко по-висока от обектива на мобилен телефон. ✨【3 D Блясък и яснотата на HD】Капак на обектива Samsung S23 / S23 + Plus има различни цветове и 3 D-консистенция в съответствие с камерата на вашия телефон. 3 D текстура представлява доброто спирала модели, които създават зашеметяваща размисъл.Можете да изберете един и същи цвят, че и вашия телефон, или в друг цвят, или можете свободно да ги комбинирате, в зависимост от настроението ви.Ще се открояват от тълпата и да привлече вниманието на всички. ✨【 Обновен тава за лесна инсталация】 Тези защитни фолиа за екрана на камерата е лесно да се установи с помощта на инсталационния тава.На Страницата На нашата продукт има видео инсталация, можете да го инсталирате в съответствие с видео-стъпки.【Че получавате】 3 части пръстен за капака на камерата с установочным чекмедже и се изтрие с памук. ✨【Професионален отлично обслужване】 следпродажбено обслужване Vizvera : Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа, като предлага замяна на доживотна.защитно фолио за обектива.защитно фолио за обектива.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория