• Ново
Дръжки на гардероба NJCORE за 4 Малки Пчелок, Месингови Дръжки, Дръжки за Шкафа, Златни Дръжки за Шкафа, Дръжки за чекмеджета в Детска градина, Дръжки за чекмеджета за Д?

Дръжки на гардероба NJCORE за 4 Малки Пчелок, Месингови Дръжки, Дръжки за Шкафа, Златни Дръжки за Шкафа, Дръжки за чекмеджета

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

●【 Висококачествени материали】: Дръжки на гардероба са изработени от 100% масивен месинг, не е лесно да се окислява, силни и издръжливиМоже да се използва за дръжки на врати на гардероба, дръжки обувки в килера, дръжки на чекмеджетата на масата.Те придават особен характер на всяка стая. ●【 Въведете повече забавление в дома】: чекмеджета за детска стая са широко използвани на вратите, шкафове, тумбочках, писмени маси, повдигащи чекмеджета гардероб или рафтовете на книжарниците, в някоя дървена повърхност.Подходящ е за хол, спалня, кухня, баня и т. ● 【 Размер】 : Размерът на всяка дръжка е около 44* 48 мм (от 1.Дължина на винта е на около 25 мм (0,98 инча), подходящ за панелите на 16-20 мм ●【 Лесна инсталация】 : Всеки комплект дръжки идва с винтове за монтаж.Лесен за инсталиране и лесен за използване.Пробиват дупки в устанавливаемом корпус, прикрутите задната част на плоча и затегнете винтовете. ● 【Купи с увереност】: Ние предоставяме на нашите клиенти висококачествени продукти и внимателно обслужване.Ако имате някакви въпроси, когато използвате нашите продукти, можете да ни уведомите по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Задоволяване на нуждите на клиенти е нашето най-голямо желание!.Независимо от това, изгради ли напълно нова кухня, ремонтируете баня или просто искате да замените някои от съществуващите компоненти на стари мебели, нашите химикалки Vs Pulls са евтини и са подходящи както за украса за всички видове чекмеджета и шкафове.Характеристики : 1. Дръжки на чекмеджета, изработени от месинг и устойчиви на ръжда.За многократна употреба. Дръжки за чекмеджета, подходящ за използване на кухненски шкафове, комодах, бюфети, гардеробах, рафтовете на книжарниците или някоя дървена повърхност.Идеално за декориране или ремонт на вашите мебели. Лесен монтаж - дръжка лесни за инсталиране и с крепежни винта.Параметри на продукта : ● Име на продукта : Дръжка кухненски шкаф ● Материал : месинг Размер на продукта : 44* 48 мм (от 1.73 *1,88 инча) ● Разстояние между дупките : една дупка ● Размер на винта : 2,5 мм (0,98 инча) ● Приложими сценарии на : шкафове, гардероби, библиотеки, шкафове, тоалетки, и т.● Опаковъчен лист : дръжки за шкафове * 4 ● Срок на доставка : 15-30 работни дни ♥ Внимание : ◆ Ние продаваме само дръжки за шкафове, други декоративни елементи в комплекта не са включени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория