• Ново
Детски мобил за креватче с релаксираща музика, Детски мобили за люлка, Мобил за яслите за момичета, Регулируема по дължина и въртящи, Детски мобили с една звезда и Л?

Детски мобил за креватче с релаксираща музика, Детски мобили за люлка, Мобил за яслите за момичета, Регулируема по дължина

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Който привлича визуална стимулация】 Въртящи се на 360 ° остриета под музикалната кутия са изпълнени в два цвята вълна форма с надвесен 3 чудесни метеорологични кукли, които могат по-добре да стимулира зрението на детето ?【УСПОКОЯВАЩА И ПРИЯТНА МУЗИКА】 На вашия избор се предлагат два режима на работа : въртящи или музика + въртене.Непрекъсната музика в рамките на 30 минути с мека и мелодичной колыбельной.Развивайте музикалните способности на вашето дете. ?【СИГУРНА ГРИЖА ЗА БЕБЕТА】Аксесоари за детски легла са изработени от безопасен материал ABS и са снабдени с гумени противоскользящими наслоявания, които предпазват от падане и нараняване на детето.И бебетата могат да изпитват и изследват с любопитство. ?【ЛЕСНА инсталация】 Музикална кошче-мобил е лесен за инсталиране, завийте не е необходимо, всичко, което ви трябва, е затягане на дъното.Можете да го инсталирате на облегалките детски креватчета, колички и люлек в диапазона "0,59-1,5". ?【ЛЕСНО почистване】 Играчките могат да се перат, така че те могат лесно да се почистват след игра.Както и пръти за пресата.Ако в тях има прах или мръсотия, ние можем да ги изплакнете с вода и бебешко кошче-мобил ще бъде актуализиран.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория