• Ново
НАПРАВИ така, че да PREM Защити мен. Почистващо масло Relief Moisture 7,1 течни унции Натурални Съставки Формула PHA За отстраняване на грим Почистване на порите за Премахване ?

НАПРАВИ така, че да PREM Защити мен. Почистващо масло Relief Moisture 7,1 течни унции Натурални Съставки Формула PHA За отстраняване

Rating 
BGN 15.83

Сума
Налично за поръчка

✔ Това масло е клинично тестван за почистване и премахване на 32% черни точки след еднократна употреба на този почистващо масло ✔ Нежна, но мощна формула масла от растителен произход се работи заедно, премахване на ежедневното натрупване на мръсотия и отломки, а също и всякакъв грим, който може да сте нанесли по-рано през деня.Минерални масла, които тук не са включени. ✔ Тук без изкуствени аромати.Всеки вид аромат, който можете да усетите, който сам по себе си е мек, дължи на съставки от естествен произход (и на първо място масла), които влизат в състава.Сок Boswellia Carterii се отличава с релаксиращо действие. ✔ В състава се включва общо 14 съставки.Тук няма списък на съставките, за пране - тези, които виждате, улесняват разбирането и идентификация, което винаги е плюс. ✔ Клинично тестван в края на 2019 г., за да сте сигурни, че това е почистващо масло е най-малко на вероятността да причинят дразнене и / или реакция на кожата като цяло.Въпреки това ние винаги съветваме ви да прекарате пач-тест.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория