• Ново
8 Бр., Странични гребени за коса с кристали и Перли, Декоративни Гребени за коса, Реколта Елегантни Закручивающиеся Пити, френски Странични гребени, Пластмасови гре?

8 Бр., Странични гребени за коса с кристали и Перли, Декоративни Гребени за коса, Реколта Елегантни Закручивающиеся Пити,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Реколта шапки са изработени от качествена пластмасаТе са изискани и здрави и няма да навредят на кожата на главата. 【Стилен и ретро】 Прикрепив тези кристали, които придават на цялата расческе блясък и светлина, вие ще станете още по-красиви и очаровательнее. 【Многоцелеви】 Има 2 различни цветове, съответно черен и бял, които да отговарят на вашите по-големи нужди в количества, с изключение на прости използва като женски дневно заколок за гъста къдрава коса. 【Широко приложение】 Изискани гребени за коса с кристали са подходящи за сватбени аксесоари за коса, шапки шаферките, годишнини, различни подаръци, специални поводи, абитуриентски балове, пури в ограничени бройки на партита и така нататък. 【Чудесен подарък】 Тази пластмасов гребен със 7 зъбите ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, приятелка, годеница, съпруга, майка, двойки и т. Той може да им гласуваме вашите искрени емоции., странични гребени за коса с кристали и перли, декоративни гребени за коса, реколта елегантни закручивающиеся гребени, френски странични гребени, пластмасови гребени за коса, аксесоари за жени и момичета (цвете с пет венчелистчета).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория