• Ново
Kalyss 36Пълен Двойна Завързана предния край на Квадратен Безузловой Кутия Плетени Перуки Прозрачен Синтетичен Завързана предния край Черно Коробчатый Перука с Детс?

Kalyss 36Пълен Двойна Завързана предния край на Квадратен Безузловой Кутия Плетени Перуки Прозрачен Синтетичен Завързана

Rating 
BGN 69.66

Сума
Налично за поръчка

Kalyss е производител, който произвежда основно перуки, в съответствие със структурата на продукта, които могат да се разделят на : Пълна перуки, Изкуствени дантела перуки, полупарики, Плетени перуки и т Всички перуки Kalyss са направени от високо качество на космения материал, могат да отговорят на нуждите на хора на различна възраст, в различни случаи.Добре дошли в Kalyss, независимо от това, какъв стил харесвате, вие винаги можете да намерите тук това, което ви трябва.Пълни двойни Дантелени Предната Плетени перуки.Изработен от висококачествени японски синтетични влакна, естествен блясък, меки на пипане.Направи си САМ Различни прически за различни поводи и настроения.Голям квадратен Сплетен дизайн.Суперлегкий, на около 22,5 мл. Дължина 36 сантиметра. 【Пълен перука с дантела отпред】 били ли Сте някога чувствах, че носенето на перука без дантела в ежедневния стайлинг ще изглежда неестествено? Сега!Kalyss стартира нова актуализация е напълно тънко предния плетеного перука, завързана сплетен перука може по естествен начин да се обърне към челото, да се направи перука като на космите, които растат от собствената си кожа на главата, много реалистично; И изцяло дантелен дизайн ви позволява да сменяте страничната част или средна част, висок стил на опашката по желание, можете да промените прическата си в съответствие с лицето си и вашите предпочитания. 【Лесна инсталация, спестяване на време】носите нови перуки haristyle с дантелен оплеткой следа в полето, а ви е писнало от болката и скучно време на изчакване? сега Kalyss силно препоръчва на тези перуки с дантелен оплеткой отпред!Вие веднага ще се влюбите в Плетени Перуки с детски коса за черни жени!Само 5-10 минути на носенето, а цената е много по-малко!Тези дантелени тъкани перуки ще ви помогнат да спестите твърде много време!Не сомневайся, скъпа, опитай и зажигай!. 【Уникален и модерен дизайн】 Тези дантелени тъкани перуки за жени с дължина около 36 см имат правото на обема, дебелината и лекота в чорап.Никога не трябва да се притеснявате за това, че при него ще се отвори вътрешната шапчица. Забележително е, че горната част на косъма е изградена от квадратна част без възли, а на края на този плетеного перука - къдрава в краищата, здраво и спретнато подредени.Това е един нов и модерен сплетен на перука.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория