• Ново
1000 бр. Гъвкави еластични ленти за Коса с набор от инструменти за опашката, 1000 бр. Гумени еластични ленти за Коса, Меки Еластични Завязки за момичета, Деца и жени, 4 бр.

1000 бр. Гъвкави еластични ленти за Коса с набор от инструменти за опашката, 1000 бр. Гумени еластични ленти за Коса, Меки

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? Цена на опаковка : В комплекта са включени 1000 бр гъвкави еластични ленти за коса, 4 бр. инструменти за коса С Опашка и 1 бр. гребен от oxyhydrogen на опашката; Те са удобни и здрави, идеални за момичета, бебета, деца.С помощта на комплекта може да се направи няколко забавни и красиви прически, които харесвате. ? Ластични ленти за коса : Меки еластични ленти за коса, изработени от высокоэластичного на плътен материал, по-дълготрайни от обикновените гумени ленти, от материал за защита на околната среда, нямат мирис, са безопасни и полезни за здравето, са подходящи за продължителна употреба. ?Инструменти маша за коса Топси : Инструменти маша за коса са изработени от висококачествена пластмаса с гладка повърхност, мек, гъвкав, гнущегося, те лесно се огъват, не порезавшись и не сломавшись, а след това мигновено се приемат първоначалната си форма.Прави Полагане на косата е толкова лесна!. ?Гребен за крысиного на опашката : хвостовая гребен, изработени от въглеродни влакна и неръждаема стомана, антистатична и термостойка, лека и здрава; Подходящ за увивни, преки, кудряво-вълнообразни, влажни, сухи, тежки укладок в няколко зали. ? Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или предложения за този набор инструменти за косата, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще бъдем много щастливи да ви помогнем!Ние ви осигуряваме денонощен професионално обслужване на клиенти онлайн.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория