• Ново
PRETYZOOM 12 бр. Шапки За деца, Елементи на партита, Скоби, Шапка, Творчески за ежедневни Доставки, Блестящи Цветни Коледни Превръзки, Блестяща Шнола за коса, Коледни Щипк?

PRETYZOOM 12 бр. Шапки За деца, Елементи на партита, Скоби, Шапка, Творчески за ежедневни Доставки, Блестящи Цветни Коледни

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Щипки за коса за момичета - те са подходящи за всеки тип коса, независимо дали са къси или дълги, тънки или дебели, увивни или директно, защото тези щипки за коса-лъкове ще седне на главата си като ръкавициФИБИ за КОСА - ще стане най-добрият подарък за вашите момичета.Красивата форма на шапка на дядо коледа, за да украсят живота си.Комплект КОЛЕДНИ заколок за КОСА - това са шапки за момичета, жени и деца.Коледни щипки за коса - Този е най-добрият набор от заколок от 4 парчета, ще ви стане най-добрият избор.Ако търсите отлични начини да играят със своите прически.АКСЕСОАРИ за КОСА - Тези хубави фиби за коса на ярки цветове на коледна тематика са идеално място за празнична носене.Осъществяване на списък от 12 х шапки Характеристики - Размер : Около 10,00 X6,00 X6,00 см / 3,93 X2,36 X2 Коледни щипки за коса. - Подходящ за сватба, коледно парти, церемония, фотография, шоу и още много други.Направете ви очарователна и елегантна заколку от крокодилска кожа за коса. - Материал : Щипки за коса от сплав и тъканите - Може да изпратите вашите деца, приятели, роднини като подарък по време на празници, Коледни щипки за коса. - Дизайн на коледна тематика, очарователен и креативен, подчертава празнична атмосфера, подходяща за възрастни и деца, да носят аксесоари за коса за момиченца. - Цвят : Коледни щипки за коса различни цветове - Лесно закрепляются, не отваливаясь.Не причинява вреда на косата, както коледна обогатяване с пайети не е лесно да се отстранява и не се деформират. - Отлично качество на изработка гарантира, че те са красиви и могат дълго време да служат аксесоари за коса.Информация за продукта Комплект коледни заколок за коса Вече не е колебание.Щипки за коса за момичета Елате и вижте на прекрасни коледни блестящи фиби за коса, за вас и вашите момичета!Тези очарователни щипки за коса - децата.Коледни щипки за коса С украса на деца ще могат по-добре да се насладите на Коледа, и това може да засили празнична атмосфера.Щипки за коса Елате и ги купуват!. аксесоари за коса Е добре да се съчетава с вашия коледен дрехи почивка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория