• Ново
Пластмасов Шнола За Коса Лист Птицечовка Клип Майка Нокът За Коса Родословни Инструменти За Прически, Шапки И Дамски Аксесоари За Коса (C)

Пластмасов Шнола За Коса Лист Птицечовка Клип Майка Нокът За Коса Родословни Инструменти За Прически, Шапки И Дамски Аксесоари

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : PCМатериал отличен и издръжлив. Размер : 125*35*60 mm. Отлично качество на изработка и красив дизайн.Ние ви предлагаме различни цветове по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нужди в избора.Лесен за използване, ще ви помогне да създадете различни прически, елегантни и красиви аксесоари за коса, инструменти за декорация, подходящи за различни поводи.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени, е подходящ като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Материал отличен и издръжлив. Размер : 125*35*60 mm. Отлично качество на изработка и красив дизайн.Ние ви предлагаме различни цветове по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нужди в избора.Лесен за използване, ще ви помогне да създадете различни прически, елегантни и красиви аксесоари за коса, инструменти за декорация, подходящи за различни поводи.Тези аксесоари за коса - прекрасни подаръци за жени, е подходящ като подарък за Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден, Нова година.Функция : Бижу за хората : момичета, възрастни, жени Применимая сцена : Ежедневни Име на продукта : Скоба за листа птицечовка Материал : PC Приложимо сезон : четири сезона Стил : темперамент на Помещение включва : 1 бр. скоба за птицечовка Вид на модела : геометричен Размер : 125*35*60 мм Цвят : както е показано на фигура Забележка : 1. Поради факта, че компютрите показват цветовете по различен начин, на цвета може леко да се различават от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране! 2. Измервания са направени на ръка, моля, се допуска отклонение от 1-2 виж.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория