• Ново
TREXD Професионална Машина за подстригване Акумулаторна Машинка за подстригване Литиева Батерия Нож от Сплав Нож Регулируем Гребен Фина Настройка на 100-240 В (Цвят: E)

TREXD Професионална Машина за подстригване Акумулаторна Машинка за подстригване Литиева Батерия Нож от Сплав Нож Регулируем

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

1 Машинка за подстригване "всичко в 1" за оформяне на брадата, косата, тялото, лицето и носа по ваш избор за всички ваши нужди от подстригване.Подвижен, превключвател за фина настройка на дължината на подстригване машинка за подстригване. Подвижните и друго острие от неръждаема стомана с прецизионным разлика, дълбоко плътно към кожата, осигуряват по-голяма резитба и ниско триене на топлина, не предизвикват висока температура изгаряния на кожата.Острието е с дълъг срок на служба осигуряват максимална точност, а ни режещи щитове осигуряват постоянна прическа всеки път. Машинка за подстригване сигурно за разкрояване на мокри и сухи коса, без образуване на ръжда.Той винаги се запазва и осигурява висока издръжливост, както и лесно почистване под течаща вода. Прическа с метални остриета за автоматично заточване, липсата на залепване на косата, бавно отделяне на топлина, устойчивост на износване, без никакво раздразнение за мъже, деца и бебета. Компактна и лека, тази машина за подстригване на коса може да се похвали с ергономичен дизайн за удобство при маневриране и оптимално управление.Точност двигател, ниска вибрация и безшумен дизайн. Машинка за подстригване "всичко в 1" за оформяне на брадата, косата, тялото, лицето и носа по ваш избор за всички ваши нужди от подстригване.Подвижен, превключвател за фина настройка на дължината на подстригване машинка за подстригване. Подвижните и друго острие от неръждаема стомана с прецизионным разлика, дълбоко плътно към кожата, осигуряват по-голяма резитба и ниско триене на топлина, не предизвикват висока температура изгаряния на кожата.Острието е с дълъг срок на служба осигуряват максимална точност, а ни режещи щитове осигуряват постоянна прическа всеки път 3. Машинка за подстригване сигурно за разкрояване на мокри и сухи коса, без образуване на ръжда.Той винаги се запазва и осигурява висока издръжливост, както и лесно почистване под течаща вода. Прическа с метални остриета за автоматично заточване, липсата на залепване на косата, бавно отделяне на топлина, устойчивост на износване, без никакво раздразнение за мъже, деца и бебета. Компактна и лека, тази машина за подстригване на коса weighs може да се похвали с ергономичен дизайн за удобство при маневриране и оптимално управление.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория