• Ново
Дълбоко Изкачването на Натрупване на cauda equina на Експозиции за Черни Жени, Черна Афро-Къдрава Коса във формата на Конска Опашка, Синтетична Коса За Удължаване с 2 Ско?

Дълбоко Изкачването на Натрупване на cauda equina на Експозиции за Черни Жени, Черна Афро-Къдрава Коса във формата на Конска

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Привлекателно удължаване на cauda equina на съвсем малък】 : Удължаване на дълбоко, пълзящи cauda equina идеален за черната жениСамо няколко секунди и вие ще имате гъста опашка, като магия.Може да се носи с ниска или висока опашка, в зависимост от вашите нужди.Ще ви помогне да изглеждате по-млади и по-енергични!. 【Термостойкое синтетично влакно】 : 14 инча къдрава опашка с завязками може да се използва по-дълго от други влакна, той е много подобен на истински коса, която изглежда по-естествено, по-мек на допир и гладче. 【Лесно за носене& върви добре】 : Удължител за cauda equina с дълбоко вьющимся шнурком с заколкой в косата и машинно завязкой за коса е гаранция, че той няма да навреди на косата си и лесно да го носи и да стреля. удължител за cauda equina ще останат на място през целия ден, и не е нужно да се правят корекции.Просто се доверете се на това и да се забавляват!. 【Удобен】 : Пълнители за cauda equina с фигурен шнурком на експозиции са удобни и дишащи дизайн на вътрешната мрежа и не дразни кожата.Размерът се регулира с помощта на дантела с катарама вътре, подходящ за почти всички хора. 【Случаи】 : Просто съберете косата си на опашка, прикрепете удължител с завязками и расческами и напред!Идеален за всички поводи, като Хелоуин, модно шоу, парти, сватба, среща, ежедневни дрехи и др.Тип коса : Къдрава, Обвързани в съвсем малък в опашка.Текстурата на косата : Висококачествено синтетично влакно.Брой на косата : 1 бр. Опаковка : 1 * Косата с дълбоко вьющимся завязыванием в опашката + 1 * Мигли + Опаковка заколок за коса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория