• Ново
Перуки Дантела Отпред 4x4 Перуки, изработени от Човешка Коса Със Затварянето на Дантела от права Коса с Детски коса 150% Плътност, Предварително Выщипанные От Естеств?

Перуки Дантела Отпред 4x4 Перуки, изработени от Човешка Коса Със Затварянето на Дантела от права Коса с Детски коса 150% Плътност,

Rating 
BGN 54.60

Сума
Налично за поръчка

❤1 Материал на косата : 100% перуки с дантелен закопчалка от човешки косъм, удобни за кожата.Цвят на косата : Светъл цвят, може да се оцвети част от цветове. Конструкция капачка-перука с отнемане на човешки дантела със средно-кафяв цвят дантела и среден размер на капсула (обиколката на 22,5 инча), закачено на дъвка и гребени.Плътност на косата : 150%. Опаковка : 1 перука, завързана с цип Straigt с 1 безплатна шапочкой за перуката и 3 D норковыми миглите. директни перуки с дантелен закопчалка за американците в африканския стил, идеални за празника Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи, cosplay, и всякакъв друг повод. Бързото време за доставка и поддръжка : FBA, FBA, FBA, всички специални перуки за коса са доставени FBA, ако това не превоз FBA, това не е нашата перука, приятели, моля, потърсете Us Special Hair.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория