• Ново
Ursoulney Маска-стик от зелен чай за лице, Маска за Грижа за кожата Средство за премахване на черни точки Маска за дълбоко Почистване Почистване на Твърда пръчка Хидрат?

Ursoulney Маска-стик от зелен чай за лице, Маска за Грижа за кожата Средство за премахване на черни точки Маска за дълбоко

Rating 
BGN 4.65

Сума
Налично за поръчка

【Почистване и хидратиращи】 пръчка за маска за лице със зелен чай може ефективно почистване на повърхността от замърсявания, премахване на акне, дълбоко почистване на кожата, контролира отделянето на мазнини, за поддържане на водно-маслен баланс, както и за подхранване и хидратира кожата 【100% Натурални съставки】Стик за очищающей маска за лице със зелен чай съдържа чисти натурални екстракти от зелен чай, които спомагат за премахване на черни точки, овлажняват и подхранват кожата и ефективно подобряване на неговото здраве. 【Подходящ за всички типове кожа】Маска-стик за дълбоко почистване със зелен чай е подходящ за всички типове кожа.Се препоръчва да се използва 2-3 пъти седмично за мазна кожа и не по-често от два пъти седмично за суха и комбинирана кожа.Също така е подходящ за чувствителна кожата, премахва акнето и дълбоко почиства кожата. 【Преносим】 Маска-стик за лице със зелен чай има дизайн с въртяща се глава, която е по-удобен за употреба и не се позволява лесно петно на ръката.Маска за лице-стик е удобно да переноске и не се отразява на цената.Може да се постави в козметични чанти, джобове и т. Той е подходящ за семейни, туристически, бизнес и други дейности. 【Лесна употреба】 Измийте лицето си с вода.Просто нанесете равномерно необходимото количество крем за лице, като се избягва попадане в очите и върху устните, изчакайте 10-15 минути, след това избършете с маска кърпа и изплакнете с вода.Лесно се прилага и използва. (Забележка : Ако има някакви алергични реакции преди употреба, моля, тествайте продукта върху малък участък от кожата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория