• Ново
VALICLUD Маска За Сън Корейската Маска За Лице 4шт Преносим Калъф За сън Охлаждащ Калъф За Очите за многократна употреба Калъф за очите Студен Горещ Компрес Калъф за Оч?

VALICLUD Маска За Сън Корейската Маска За Лице 4шт Преносим Калъф За сън Охлаждащ Калъф За Очите за многократна употреба

Rating 
BGN 5.63

Сума
Налично за поръчка

Комплект от 4 гелевых накладки за очите, достатъчно количество за задоволяване на различни нуждиИдва с еластична найлон лента, която отговаря на повечето хора.По-добре при подпухналостта, тъмните кръгове, торбички под очите, сухота в очите, главоболие, отстраняване на стрес и т. Може да се използва за горещ компрес, така и за студен компрес, което е удобно и практично.Характеристики на дизайна с плодов модел, уникален и привлекателен, която ще ви донесе удоволствие от грижа за очите.Описание Ако искате да теглите умора на очите, тогава не трябва да се пропуска нашите гел маски за очи.Изработени от PVC, с гел и найлон, те се отличават с високо качество и издръжливост.Може да се използва за студен и горещ компрес, който може да отговори на вашите различни нужди.Характеристики - Цвят : Жълт, Червен, зелен.- Материал : PVC, гел, найлон.- Размер : прибл. - Идва с еластична найлон лента, която е подходяща за повечето хора.- Комплект от 4 гелевых накладки за очите, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди.- Отличителен дизайн с плодов модел, уникален и сладък, която ще ви донесе удоволствие от грижа за очите.- Може да се използва както за топла, така и за студен компрес, което е удобно и практично.- По-добре при подпухналостта, тъмните кръгове, торбички под очите, сухота в очите, главоболие, отстраняване на стрес и т. Предпоставка включва 4 бр. x гел тампон за очите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория