• Ново
Toddmomy Машинка за оформяне на брада 1 комплект Детски Аксесоари за Подстригване и Бръснач За Прически Детски Инструмент Нож срещу Заплащане Акумулаторна батерия за ?

Toddmomy Машинка за оформяне на брада 1 комплект Детски Аксесоари за Подстригване и Бръснач За Прически Детски Инструмент

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Инструмент за подстригване на коса : Лек и преносим, му е по-удобно за носене и съхраняванеПортативна машина за подстригване на косата : Керамично острие с кръгла ъгъл, грижи се за кожата на главата на бебето, няма да навреди на вашето дете.Детска машина за подстригване на косата : целият корпус може да се измие, а също и разглобяват и почистват го, че е много удобно.Инструмент за рязане бебета : Специално разработен за бебета, сигурно можете да отрежете косата на вашето дете, а в същото време вашето дете може да се насладите на комфортна прическа на сверхнизком ниво.Детска машина за подстригване на косата : Керамична корона е предназначена за подстригване косата на детето, без да причинява вреда на косата или кожата.Инструмент за подстригване на коса : Лек и преносим, му е по-удобно за носене и съхраняване.Портативна машина за подстригване на косата : Керамично острие с кръгла ъгъл, грижи се за кожата на главата на бебето, няма да навреди на вашето дете.Детска машина за подстригване на косата : целият корпус може да се измие, а също и разглобяват и почистват го, че е много удобно.Инструмент за рязане бебета : Специално разработен за бебета, сигурно можете да отрежете косата на вашето дете, а в същото време вашето дете може да се насладите на комфортна прическа на сверхнизком ниво.Детска машина за подстригване на косата : Керамична корона е предназначена за подстригване косата на детето, без да причинява вреда на косата или кожата.Кръст Бод Пакет включва 1 х Тример за коса 1 х зарядно устройство ще захранване на база 1 х Ръководство за потребителя 1 х Четка за почистване на 1x3 мм/6 мм Гребен на кутията 1x9 мм/12 мм гребен на кутията Характеристики - Цвят : зелен. - усвояването на косата, може да гарантира, че счупените косата няма да бъдат мръсни и ще намали времето за почистване. - Изработен от висококачествена ABS-материал, здрав и създаден за продължителна употреба. - Материал : ABS. - Напрежение за зареждане : DC 5 V 1 A. - Размер : прибл. - Режим на захранване : зареждане. - Време за ползване : около 50 минути. - Може да се включва за 2 секунди, така че детето да не бъде наранен при неправилна експлоатация. - Керамика е безопасен за употреба при поцарапывании на детето. - Целият корпус може да се мие, а също може да се анализира и да го почистите, което е много удобно.

Всичко за продукта

Lithium battery.:

Подобни продукти в категория