• Ново
LAPOHI 2500 Бр. Мини Дъвка с предавателна кутия, Малки гумени ленти за коса, Малки Меки гумени ленти за Коса, за Жени, Момичета, малки Деца, Деца (разноцветни)

LAPOHI 2500 Бр. Мини Дъвка с предавателна кутия, Малки гумени ленти за коса, Малки Меки гумени ленти за Коса, за Жени, Момичета,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Че получавате], Можете да получите 2500 мини-гумени ленти във флаконаМоже да ви помогне да постигнете много и различни прически, но богата е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Висококачествени материали], Широчина-1 мм, диаметър 15 mm, и той е изработен от висококачествен каучук.Добра еластичност и лесно се разтяга, меки и удобни, да не травмирующий кожата на главата. [Лесно да се съхранява] : Вие ще получите 2500 малки гумени ленти във флакона, които са удобни за ежедневно за съхранение и пренасяне. [Лесна за употреба] : Мини-дъвка ще ви помогнат да създадете всички видове уникални и очарователните прически, които са много удобни за използване.Лесно увийте косата 3 пъти, за да ги закрепете на място, използвайте 2 или по-еластични гумени ленти за коса, за да задържи гъста коса.Лесно се премахват, без разкъсване на косата.Независимо дали опашка, или коса, или с други прически със собствените си ръце, можете лесно да направите това. [Добър избор за подарък] : Нашите дъвка за коса може да се използва като подарък за членове на семейството на рожден ден, ден на майката, ден на благодарността, Коледа, годишнина от сватбата и т., Особености : Вие ще получите 2500 мини-гумени ленти във флакона.Може да ви помогне да постигнете много и различни прически, но богата е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Изработен от висококачествен каучук, притежава висока еластичност, опаковани в прозрачен флакон, удобен за съхранение и переноске.Параметри : Материал : гума Цвят : многоцветен Брой : 2500 броя Размер : 0,6 инча Полезни съвети : Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на друг монитор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория