• Ново
Детски Назален Аспиратор с Функция за музика, може да се Регулира силата на Звука, Търтей, за носа, за детето, Електрически Назален Аспиратор за бебето, Леко Успокоя?

Детски Назален Аспиратор с Функция за музика, може да се Регулира силата на Звука, Търтей, за носа, за детето, Електрически

Rating 
BGN 13.49

Сума
Налично за поръчка

Безшумен назален аспиратор с успокояваща музика за вашето дете насладете се на тази прочистване на носа и направи процеса на почистване е по-лесно и по-бързоМощна, но удобна детска накрайник за носа : може да се регулира от 3 режима на усвояването, което позволява почти да се отървете от всички видове соплей.Устройство за почистване на носа Type C USB Charfing Baby : 20 минути за ползване след пълно зареждане, за да бъдат достъпни по всяко време, когато ви е необходимо това, че избавя от излишни неприятности и се изисква такса.Водоустойчив назален аспиратор и лесно почистване : може да се измие директно под течаща вода след всяко използване.Съдържание на пакета : Назален аспиратор * 1 USB кабел-C * 1, кутия за съхранение * 1, дюзи * 3, ръководство за употреба * 1. 【Мощен, но меки и удобни детски назален аспиратор 】 може да се регулира от 3 режима на усвояването, което позволява почти да се отървете от всички видове соплей. изработен от хранително-полипропиленови материали.Неговите съвети са меки и удобни за бебето. 【с музикална функция на детско средство за прочистване на носа】 това детско средство от първа необходимост с регулируема сила на звука, която привлича вниманието на децата, може лесно да се отвлече вниманието на вашето ерзающего дете и да му помогне да се успокои. направете така, че вашето дете се радваше на чистота на носа. 【Акумулаторна електрическа назален аспиратор Type-C 】 комплектът включва линия за зареждане Type-C, 120 минути за ползване след пълно зареждане, електрически назален аспиратор е на разположение по всяко време, когато ви е необходимо.Детска накрайник за нос няма да работи по време на зареждане. 【 Преносим и лесен за използване】 Нашата електрическа накрайник за нос е предназначен за удобно използване. лесно за почистване, ополаскивая с топла вода и сапун.(За упорити козявок ние предложихме да се използват физиологичен спрей от соплей, за да омекоти, и изчакайте от 30 секунди до 1 минута, след това отсосать с помощта на този спрей за нос, аспиратора). 【 3 повторното използване на накрайник за засмукване на носа 】 Различни размери за деца на различна възраст и състояние.Добър подарък за детската душа. 【Мощен, но меки и удобни детски назален аспиратор 】 може да се регулира от 3 режима на усвояването, което позволява почти да се отървете от всички видове соплей.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория