• Ново
Kisangel Детски гумени ленти За Коса, Полиэстеровые Твърди Панделки, Детска Лента за Коса за Момичета, Колела за Случайни Аксесоари за Младенческих Възли, Пластмасов П?

Kisangel Детски гумени ленти За Коса, Полиэстеровые Твърди Панделки, Детска Лента за Коса за Момичета, Колела за Случайни

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ПРЕВРЪЗКА на главата с бантиком - просто вдигам косата и се връзват ги, така че това не е красиво, но и практично за ежедневна употребаДетска превръзка от неопрен за коса-материал премиум клас- Изработена от качествен полиестер, я не е лесно да се повреди, да се деформира, выцвести, за по-дълга употреба, гладка повърхност, безопасно и удобно в чорап.СЪОТВЕТСТВИЕ за КОСА НОВОРОДЕНИ - Тази шапчица-тюрбан с възел-на пеперуда ще стане идеално допълнение към детето заедно.АКСЕСОАРИ за коса с лъкове - За cosplay, можете да нарядиться как сладко или други интересни герои.Превръзка на главата с детски лъкове - създава приятни визуални усещания и лесно привлича внимание с елегантния си външен вид.Пратката включва 12 х чалми на главата Характеристики -Тази жестока обогатяване с бантиком ще ви осигури най-добри визуални ефекти, добър външен вид в главата повязках за момичета. -Цвят : обръчи за детски коса различни цветове - създават добро визуално впечатление и лесно привличат вниманието, благодарение на елегантния външен вид превръзки, за малки деца. -Размер : 13,00 X11,00 X1,20 см / 5,11 X4,32 X0 Превръзка на главата с бантиком. -Тази превръзка от неопрен за косата ви позволява да сменяте израза всеки ден, разбира се, можете също да споделяте превръзка на главата с други детски лъкове. -Почистете счупени на челото и тънка коса, проектиране по всички стилове качват, ще отговарят на всички превръзки за прически за момичета. -Материал : детска превръзка на главата от полиестер -Удобен на пипане, тази превръзка на главата и с лъкове ще ви приятен външен вид и очарователен вид детска превръзка на главата.Информация за стоки Превръзка на главата с лъкове за новородени Сега с помощта на нашия продукт можете да закупите няколко шапки едновременно и не е нужно да се безпокоите за дрехи. детска превръзка на главата повечето родители може да възникне ситуация, когато искате да се организира парти за малките момичета, но те не знаят, как да изберете аксесоар.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория