• Ново
Силиконови Детски Играчки За никнене на млечни зъби HOPEEYE, Играчки за никнене на млечни зъби с Дистанционно управление за телевизора за деца от 6-12 Месеца, Бебешки Си?

Силиконови Детски Играчки За никнене на млечни зъби HOPEEYE, Играчки за никнене на млечни зъби с Дистанционно управление

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Безопасността на първо място] В играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление се използва хранителната силикон, без BPA, нетоксиченМоля, интегриран дизайн.Автомобилът е на повече от 50 мм, което отговаря на европейските и американските стандарти.Той е много подходящ за деца на възраст над 6 месеца. [Набор от играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление] С играчки за никнене на млечни зъби с дистанционно управление + анти-загубени въже. паста за лепило с дистанционно управление не само привлича вниманието на детето, но и подобрява способността на детето да разпознава цвят.Тренирайте способността на детето за визуално-моторна координация.Дрехите на бебето може да се свърже противоскользящую въже, за да не падна на земята по време на използване на дете. [Внимателен дизайн] Канавка на обратната страна може да засили стимулиране на устната кухина и още повече за облекчаване на дискомфорта на зъбите.В същото време у нас има по-широка канавка на обратната страна, за да помогне на майките да изчистите десну.При първата почистване на играчки се препоръчва санирани ги с вряла вода (по-малко от 200 ° C), или на пара. [Разработване на добри навици за хигиена на устната кухина] Играчка за никнене на млечни зъби са изработени от висококачествен мек силикон, а разнообразие от текстури и по-малки парчета помагат на бебетата да мачкам малки зъби и венци.Помага да се изработи добри навици за хигиена на устната кухина в първите дни. [Идеален подарък] Играчка за никнене на млечни зъби с дистанционно управление са подходящи за деца на възраст 6-12 месеца.Това са идеални подаръци за новородено, Коледа, Деня на благодарността, Хелоуин и други подаръци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория