• Ново
Коледни детски нокти, 24 бр Носене на ноктите, готови Сладък Маникюр, Детски Външен Маникюр, Носимые Нокти, подходящи за малки момичета и деца, Сладък фигура, Прозрач?

Коледни детски нокти, 24 бр Носене на ноктите, готови Сладък Маникюр, Детски Външен Маникюр, Носимые Нокти, подходящи за малки

Rating 
BGN 0.95

Сума
Налично за поръчка

Качество : Изработен е от материал ABS, цвят зелен И И без мирис, добра еластичност, няма да навреди на ноктите или кожата.Подходящ за малки момичета от 5 години и дамите с малки нокти.Сладък дизайн И различни размери : Всеки коледен детски прес-пирон е с различен сладък фигура всяка кутия е представена от 24 дизайн прес-пирон в основата на ярки цветове и Коледа, които изглежда мило и привлекателно.МНОГОКРАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези детски режийни ноктите са популярни сред децата.Идеално за партита, танци и други дейности.Това също е Чудесен вариант за подарък.Рожден ден, Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността и т. Може да се използва като подарък за дъщеря си, приятел, приятелка.Голяма услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако стоката някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние непременно ще ви предложим най-задоволително решение.Лесна употреба : Всеки един от нашите над главата на ноктите предварително залепени, допълнително лепило не се изисква, е по-безопасно за децата и по-лесно за използване от родителите си. подходяща за домашни маникюрных салони и занаяти, лесно стимулира детското творчество.Коледни детски нокти 24 бр. за носене на нокти, готов сладък маникюр, детски външен маникюр, подходящ за носене на ноктите, подходящи за малки момичета и деца, сладък арт прозрачен преса за нокти, къси Коледни детски нокти, 24 бр. за носене на нокти, готов сладък маникюр, детски външен маникюр, подходящ за носене на ноктите, подходящи за малки момичета и деца, прекрасни художествени орнаменти Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 26 грама опаковка Размер : 14x3,5x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория