• Ново
Буталото за Тоалетна SRHIMEOS Air Power, Буталото за мивки, Ръководство за Пречистване на помпа, Тръба силен вятър, Буталото Високо Налягане за Вана/Тоалетна/Мивка / Подово ?

Буталото за Тоалетна SRHIMEOS Air Power, Буталото за мивки, Ръководство за Пречистване на помпа, Тръба силен вятър, Буталото

Rating 
BGN 45.60

Сума
Налично за поръчка

【Лесна употреба】 Дренажна струя използва силата на сгъстен въздух под високо налягане, за да за броени секунди премахване на най-силните засоры (с вода) в канализациятаЛесно се изпомпва дренажна струя и нажимается на спусъка за почистване на засорившихся тръби. 【3 вида нещастници】 Четири различни нещастници могат да се справят с всички видове засоров, причинени от различни боклуци, като например коса, кърпа, чай, листа, мазнини, масло, etc.in тоалетни, вани, мивки и канали за пода. 【Никакви химични опасности】 Избягвайте употребата на вредни химични вещества, които могат да причинят корозия на тръби или може да изложи на опасност семейството си.Той многократно и може да се използва в продължение на много години. 【Здрав материал】 Материал ABS има удар, якост на конструкцията и твърдост.Естествен каучук материалът е екологично чист, силен и траен.И лесно почистване. 【След продажбата】 Ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя стока или да получите възстановяване в рамките на 30 дни.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ефективно и силно налягане на въздуха, без проблеми премахва мръсотия, лесно премахва всички видове засоров мръсни отпадъчни води в процес на подготовка, хранителни играчки, прах косми и т. Характеристики : 1. Едно парче тип зареждане и удар, тръбен багер високо налягане, кажете сбогом с помпа, един изстрел-това е лесно, дебелината на стената на 2,4 мм, здрава и незыблемая, по-безопасни за използване на 3. Брызгозащищенный устата във формата на рог може ефективно да блокират пръски мръсна вода Параметри на продукта : Име на продукта : устройство за почистване на тоалетни Материал изделия : каучук ASB Размер на продукта : 58* 15 * 11 cm Тегло на продукта : 0,9 кг Детайли на продукта : хост + три мъничета Област на приложение : мивка за зеленчуци, мивка, тоалетна чиния, мивка в пода и т. моля, Обърнете внимание : 1. Когато тоалетната чиния прочищен, обърнете внимание на прилепване към стената на тоалетната чиния и наклонете го на 45 градуса, когато се използва. Не насочвайте воздуховыпускное дупка в устата, носа, ушите или очите. Ако тръбата наполовина е претъпкан, се препоръчва да се сложи малко остатъци от тоалетна хартия, за да тръба е близо до пълно запушване, за да се подобри ефектът от използването на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория