• Ново
Портативен Въздушен Компресор за изпомпване на гуми, Безжичен Въздушна помпа 150 паунда на квадратен инч за Автомобилни гуми с Акумулаторна батерия 6000 mah, Led Светлин?

Портативен Въздушен Компресор за изпомпване на гуми, Безжичен Въздушна помпа 150 паунда на квадратен инч за Автомобилни гуми

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?Ультрапортативность : този акумулаторен помпа HITOSPORT размер на общо 6,2 "x 24 "x 1,7 отлично за помпане на гуми, което лесно се побира в жабката или раница. ?Бързо изпомпване на : портативен въздушен помпа мощност 150 паунда на квадратен инч с нажимными конектори позволява сезон гума с 25 паунда на квадратен инч до 35 паунда на квадратен инч малко повече от минута. ?️ Функция автоматично изключване : видима манометър точно показва какво е налягането на въздуха в гумата.След като автомобил на въздушна помпа достигне желания налягане, това е устройството да се изключи автоматично на компресора, което премахва риска от прекомерното напомпване на гуми. ?Многофункционална дюзи : В допълнение към гуми, благодарение на набор переходников на края на маркуча, също така може да се използва за изпускане на въздух на надуваеми матраци, спортни съоръжения и играчки за басейна.Преносим надуваем помпа също така идва с чанта за носене за лесно съхранение. ? ПРИЯТЕЛСКО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние предлагаме приятелска подкрепа на клиентите 24 * 7, и също така подкрепяме нашия автомобилен въздушен компресор в продължение на 18 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ?Ультрапортативность : този акумулаторен помпа HITOSPORT размер на общо 6,2 "x 2.4 "x 1,7 отлично за помпане на гуми, което лесно се побира в жабката или раница. ?Бързо изпомпване на : портативен въздушен помпа мощност 150 паунда на квадратен инч с нажимными конектори позволява сезон гума с 25 паунда на квадратен инч до 35 паунда на квадратен инч малко повече от минута. ?️ Функция автоматично изключване : видима манометър точно показва какво е налягането на въздуха в гумата.След като автомобил на въздушна помпа достигне желания налягане, това е устройството да се изключи автоматично на компресора, което премахва риска от прекомерното напомпване на гуми. ?Многофункционална дюзи : В допълнение към гуми, благодарение на набор переходников на края на маркуча, също така може да се използва за изпускане на въздух на надуваеми матраци, спортни съоръжения и играчки за басейна.Преносим надуваем помпа също така идва с чанта за носене за лесно съхранение. ? ПРИЯТЕЛСКО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние предлагаме приятелска подкрепа на клиентите 24 * 7, и също така подкрепяме нашия автомобилен въздушен компресор в продължение на 18 месеца.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория