• Ново
Бандажные вериги за сняг Кола без хлъзгане вериги за гуми за сняг Автомобилни Вериги за сняг за автомобили/джипове/камиони (Размер: 12 броя) (Цвят: A, Размер: 12 броя)

Бандажные вериги за сняг Кола без хлъзгане вериги за гуми за сняг Автомобилни Вериги за сняг за автомобили/джипове/камиони

Rating 
BGN 6.65

Сума
Налично за поръчка

Забележка за инсталирането : Трябва да се инсталира на задвижващи гумиПрепоръчва се да се инсталира в 3 вериги за всяко колело, като броят на вериги могат да се избират свободно.Универсален : общ за всички нормални автомобили, ванове и джипове.Стабилно противоскользящее имот : силно противоскользящее имот, саморегулирующееся в съответствие с размера на гумите, ефективно подобрява сцеплението на покрити със сняг пътища, за да се справят с всички видове атмосферни влияния, сняг, туризъм, ледоразбивач, пясък и т.; обърнете внимание, за да се избегне рязко ускоряване и спиране.Износоустойчивост : В него се използват дебели стоманени гвоздеи, устойчива на плъзгане дизайн на колони, каишка от найлонов плат, пристрастяващ каишка с висока здравина и много добра устойчивост на износване (не вреди на гуми). [Широката сфера на приложение на] може да се използва в снежните, дъждовните и слънчеви дни, както и върху заснежени пътища, кални пътища, пясъчни пътища, планински пътища, пътища от дъжд и на различни места на терена.Сухожильный материал от полиуретан TPU Използването на вериги за сняг полиуретанова материал TPU, например формоване, елегантен външен вид, по-голямата гъвкавост, устойчивост на разкъсване, устойчивост на износване, устойчивост на стареене, устойчивост на ниски температури, висока устойчивост на износване, по-нататъшно подобряване противоскользящего ефект вериги за сняг, по-безопасно шофиране.Параметрыназвание продукт : Универсална верига за сняг Цвят : жълт Материал : метални компоненти от TPU (полиуретан) и т. Характеристики : нескользящие, износоустойчивост, устойчиви на ниски температури, висока якост, не увреждат гумите и т. Технически характеристики : три части (за една гуми) Приложими модели : GM повечето автомобилни гуми Тегло : около 3 кг (три броя), с различни размери, с различни тегла за превишена скорост : 40 км/час Характеристики на автомобилната зимни вериги за сняг : 1. Универсален дизайн. Високо качество, устойчивост, безвредност за гуми и пътища. Устойчивост на ниски температури от 50 °C4. Лесна инсталация за броени минути, без никакви допълнителни инструменти. Ограничението на скоростта е 40 км/ч. Не намалявайте и не включвайте драстично. След завършване на инсталацията се препоръчва да се измине разстоянието от 20-30 метра, за да спре за проверка и се гарантира плътен контакт вериги за сняг и с гуми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория