• Ново
Универсален протектор на джантата на колелото HACSYP, комплект за да се предотврати износване на колелата 16/17/18/19/20 инча, 4 бр. са Подходящи за повечето седан, купе и suv (Ц

Универсален протектор на джантата на колелото HACSYP, комплект за да се предотврати износване на колелата 16/17/18/19/20

Rating 
BGN 56.75

Сума
Налично за поръчка

След инсталацията факт за джантата на колелото на колата, те могат ефективно да защитите вашия автомобил, за да се предотврати появата на драскотини, мода и защита на повишаване на красотата на тялотоЕфективно защитава ступицу колела и избягвайте високите разходи за ремонт.Махнете гума, да се проветри, с автобус, носете защитно пръстен на колелото, след това надуйте гума и инсталиране на гума.Като се има предвид практичност и красота.Подобряват външния вид, визуално намаляване на височината на каросерията на автомобила, подчертавайки спортен стил, Защитават ступицу колела от надраскване.Може да се използва като декоративна лента, което прави колата по-стръмен и уникален.След инсталацията факт за джантата на колелото на автомобил, може да е ефективно за защита на вашия автомобил, мода и защита на повишаване на красотата на тялото.Ефективно защитава ступицу колела и избягвайте високите разходи за ремонт.Важно е да се отбележи, че алуминиеви защитни устройства за автомобили, които не са предназначени за поглъщане на големи щети, те осигуряват само лека защита.Автомобилни тампони ръб осигуряват защита от леки драскотини и поцарапов по протежение на бордюра. Съществуващите драскотини, покрити от нашите защитни пръстени за джантата и не допуска появата на нови повреди, които могат да ви спестят за скъп ремонт Спецификация : Име : Защитно пръстен за джантата Състояние : ново Материал : найлон Характеристики на инсталацията : за повечето джантите КОМПЛЕКТ : 4 × Защитно пръстен за ръба на ИНСТАЛИРАНЕ : 1. Свали гумата и освобождаване на въздух, излагайки край главината на колелото. Поставете защитен пръстен в ступицу и здраво дръжте го. С помощта на гумен чук накачайте шина, леко потупване по околовръстното на главината, за да защитно пръстен напълно прилегало. Задайте пълен комплект защитни пръстени в съответствие с метода, описан по-горе начин и да ги върна на оригиналния автомобил.Страдате от повреда на джантата?Без съмнение, счупени или повредени пътни настилки покритие може да бъде доста неравен, за да повреди не само гумите си, но и дискове.Всеки път, когато попаднат в пукнатина на пътя или минете платно.В крайна сметка може да се получи пробив на вашите джанти.Драскотини и тормоз от пътни бордюри могат да развалят външния вид Защитни дискове за легкосплавных дискове представляват гъвкави ленти, които са на ръба на вашите джанти.

Всичко за продукта

Name:
Rim protection ring
Condition:
New
Material:
Nylon
Specific Fitment:
For Most Rims
PACKAGE CONTENT:
4 × Rim Protection Ring :
INSTALLATION :
1.Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
Are you Suffering from rim damage? No doubt broke or damaged pavement can be rough enough to not only damage your tires but the rims too. Whenever you hit a crack on the road or across the lanes. You might end up getting a dent on your rims. Scratches and scrapes from road curbs, it can spoil the appearance:
Rim protectors for alloy wheels is flexible stripes that fit around the edge of your wheel rims. Our rim protectors for car wheels help to maintain the appearance of your alloys, preventing damage. Rims protector for the car can be used as a decor stripe making your car cooler and unique :

Подобни продукти в категория