• Ново
WODMB 5 бр. Сменяеми Реколта Бронзова Линия за Шкатулок за бижута, Дървена Линия за Кухненски шкаф Профили за Мебелни Аксесоари (Размер: Малка)

WODMB 5 бр. Сменяеми Реколта Бронзова Линия за Шкатулок за бижута, Дървена Линия за Кухненски шкаф Профили за Мебелни Аксесоари

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т Начин за затваряне на врати : одноступенчатая линия, на Основата на : фиксирани, Тип на лоста : разтегателен.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато отворите или затворите вратата. 6 монтажни дупки са разпределени така, че да го направи по-устойчив.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т. Начин за затваряне на врати : одноступенчатая линия, на Основата на : фиксирани, Тип на лоста : разтегателен.Те са гъвкави и не ще скърцат, когато отворите или затворите вратата. 6 монтажни дупки са разпределени така, че да го направи по-устойчив.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Материал : мед Дебелина : 1 мм Класификация цвят : бронз Начин за затваряне на врати : одноступенчатая Основата на панти : Определен Тип лост : разтегателен Те са гъвкави и не скърцат при отваряне или затваряне на врати.За по-голяма стабилност, разпределени на 6 монтажни дупки.Мини размер, подходящ за повечето видове врати.Подходящи за общи цели, като например ремонт на шкатулок за бижута, изготвяне на модели, кутии за съхранение и т., Подходящ за врати, шкафове, чекмеджета книги, кутии за бижута и т., Той е подходящ за разнообразни мебели и може да се използва за довършителни работи.Пратката включва : 5 бр. x панта Забележки : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 виж Много подходящ за стари дървени кутии, врати, шкафове, кошчета за боклук, гардеробни, стари шкафове за бижута, куфари и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория