• Ново
goldenwarm 7-1/2-инчов Дръжки за шкафа, Златни чекмеджета - LS7024BB192 Дръжки за Шкафа матиран Месинг, Декоративни Мебели и Оборудване, Тягови за шкафа в Банята, 15 бр.

goldenwarm 7-1/2-инчов Дръжки за шкафа, Златни чекмеджета - LS7024BB192 Дръжки за Шкафа матиран Месинг, Декоративни Мебели

Rating 
BGN 19.60

Сума
Налично за поръчка

[Dimension] : Центрове за дупки : 192 мм (7-1/2 инча); Височина : 18 мм (07); Ширина : 13 mm (0,5 инча), моля, изберете писалка, с подходящ размер, за да ви спести време. [Mailto] : Вие ще получите 15 опаковки дръжки на шкафовете, подходящи за две стандартни винтам M4 с дължина 1' и 1,57', за да отговарят на корпуса с различна дебелина, ако имате нужда от винтове на други размери, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем да ги замени. [Многофункционален] : идеален за шкафове, чекмеджета, сервантов, скринове и други мебели, като придава на вашия прекрасен дом с елегантен и модерен вид. [Материал] : Дръжката е изработена от алуминиева сплав с покритие цвят шампанско, което осигурява максимално удобно използване.В сравнение с другите чекмеджета, чекмеджета goldenwarm много по-силна и трайна. [Безупречно обслужване] : Ние ви обещаваме гаранция 1 година.Ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Goldenwarm винаги се радвам да ви помогна!. [Dimension] : Центрове за дупки : 192 мм (7-1/2 инча); Височина : 18 мм (0.7); Ширина : 13 mm (0,5 инча), моля, изберете писалка, с подходящ размер, за да ви спести време. [Mailto] : Вие ще получите 15 опаковки дръжки на шкафовете, подходящи за две стандартни винтам M4 с дължина 1' и 1,57', за да отговарят на корпуса с различна дебелина, ако имате нужда от винтове на други размери, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем да ги замени. [Многофункционален] : идеален за шкафове, чекмеджета, сервантов, скринове и други мебели, като придава на вашия прекрасен дом с елегантен и модерен вид. [Материал] : Дръжката е изработена от алуминиева сплав с покритие цвят шампанско, което осигурява максимално удобно използване.В сравнение с другите чекмеджета, чекмеджета goldenwarm много по-силна и трайна. [Безупречно обслужване] : Ние ви обещаваме гаранция 1 година.Ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Goldenwarm винаги се радвам да ви помогна!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория