• Ново
Разтегателен кабинет Susenya Black, 2 опаковки, чекмеджето за чаши с отвори, 2,52 инча по центъра (от С до С) с крепежной обкова чекмеджето с полукръг От с сплав, Полумесец, Ра?

Разтегателен кабинет Susenya Black, 2 опаковки, чекмеджето за чаши с отвори, 2,52 инча по центъра (от С до С) с крепежной

Rating 
BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

{Широко приложение} : - Добри чекмеджета във формата на полумесец черен цвят за обновяване на мебелите, като например плъзгащо се чекмедже, шкаф и вратата на достъпа на гардероба, скрин, сервант и така нататък {Че получавате} : 2 бр повдигащи чашки в една опаковка ще се продават заедно (с крепежни винтове). {Симетричен стил} : Модерна и проста форма на кабинета half moon, завършена в черен цвят, позволява лесно да вземете мебели за вашия стил. {Лесна инсталация} : да Ви е толкова лесно да се установи с помощта на крепежни винтове, като ви спестява ценно време. {Размери} : Диаметър : 4,88 инча (124 мм); Височина : 0,87 инча (22 мм); Разстояние от център до център : 2,52-инчов (64 мм). {Широко приложение} : - Добри чекмеджета във формата на полумесец черен цвят за обновяване на мебелите, като например плъзгащо се чекмедже, шкаф и вратата на достъпа на гардероба, скрин, сервант и така нататък. {Че получавате} : 2 бр повдигащи чашки в една опаковка ще се продават заедно (с крепежни винтове). {Симетричен стил} : Модерна и проста форма на кабинета half moon, завършена в черен цвят, позволява лесно да вземете мебели за вашия стил. {Лесна инсталация} : да Ви е толкова лесно да се установи с помощта на крепежни винтове, като ви спестява ценно време. {Размери} : Диаметър : 4,88 инча (124 мм); Височина : 0,87 инча (22 мм); Разстояние от център до център : 2,52-инчов (64 мм).Addlike, просто добавят това, което ви харесва.Тъй като всеки монитор или мобилен телефон може леко да се различават по цвят, нашите снимки могат да не ви позволят да се провери истинската текстура на тези накладки на ръба на корпуса.Ние вярваме, че вие ще искате да го запишете, когато получите.Разбира се, ако то е различно от това, което вие искате, моля, върнете ни го без никакви угризения на съвестта.При условие за връщане в рамките на 30 дни, моля, бъдете сигурни, че начертайте вашата поръчка.Име на продукта : Полукръгли жаден Марка : Susenya Материал : цинк сплав Параметри : {размери} Диаметър : 4,88" (124 мм) Височина : 0,87" (22 мм) Разстояние от център до център : 2,52" (64 мм) на Помещение и включва : 2 бр. в 1 опаковка x полукръгли сцепление При измерване на размера на ръчно могат да бъдат малки грешки.И ние ще направим всичко възможно, за да се избегнат подобни грешки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория