• Ново
Държач за Тоалетна хартия Cabilock, 1 Бр., Държач за Тоалетна Хартия, Многофункционална Стенни Пространствена Алуминиева Полк За Ролки за Хартия, Рафтове За съхранение ?

Държач за Тоалетна хартия Cabilock, 1 Бр., Държач за Тоалетна Хартия, Многофункционална Стенни Пространствена Алуминиева Полк

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Добре направен, с хубава тапицерия повърхност, която представлява анодное окислениеИдеална за домашна употреба, подходящи за хотели, ресторанти, барове, обществени тоалетни и така нататък.Отлично място за съхранение на мобилен телефон, кърпички, дезинфектант за ръце, ключодържатели, пепелници, часовници, очила и т. Благодарение на дизайна рафтове за мобилен телефон, могат да се настанят телефон, ipad, салфетка или бутилка.Изработен от космически алуминий, осигуряване на красотата, качество, издръжливост и надеждност.Описание Многофункционален държач за кърпички "2 в 1", не само може да служи рулоном хартия за съхранение, но и отлична рафт за съхранение на мобилни телефони, ipad, ключове и т., В сравнение с традиционната тоалетна хартия, този държач за кърпички станем по-силни и издръжливи в сравнение.Подходящ за ролки хартия обикновен размер, никога не се страхувайте, че телефонът ви падне в тоалетната по време на очакванията на вашите разговори.Характеристики - Цвят : златист Материал : космически алуминий - Размер : 13 x 11,5 x 8 см - Изработен от космически алуминий, осигуряване на красотата, качество, издръжливост и надеждност. - Благодарение на дизайна рафтове за мобилен телефон, могат да се настанят телефон, ipad, салфетка или бутилка. - Добре направен, с хубава тапицерия повърхност, която представлява анодное окисление. -Отлично място за съхранение на мобилен телефон, кърпички, дезинфектант за ръце, ключодържатели, пепелници, часовници, очила и т.- идеален за домашна употреба, подходящ за хотел, ресторант, бар, обществени тоалетни и така нататък.Пратката включва 1 х стойка за салфетки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория