• Ново
Unlorspy 2 Бр Закачалка за кърпи от неръждаема стомана за шкафа, Закачалка за хавлии Над шкафа, 9,25 Държач за кърпи за Кухненски шкаф за Баня и кухня (черен)

Unlorspy 2 Бр Закачалка за кърпи от неръждаема стомана за шкафа, Закачалка за хавлии Над шкафа, 9,25 Държач за кърпи за Кухненски

Rating 
BGN 8.66

Сума
Налично за поръчка

【Че ще получите】 : 2 x черна закачалка за кърпи над врататаОбща дължина : 23,5 см/9,25 ", широчина куката за полотенцесушителя 2,2 см/0,86", подходящ за дебелина на вратите на гардероба по-малко 2,2 см/0,86", дебелина измъкне само 1 мм, така че не се притеснявайте за използването на закачалки за кърпи задвижваната на кабинета не може да бъде затворена. 【Уникален дизайн】 : дизайн без дупки, лесен за инсталиране и използване; Удължен дизайн куката, се избягва контакт кърпи с като кабинет; Задната част на всеки куката има мека подложка от пяна EVA за най-добрата защита на вратите на гардероба от надраскване. 【Висококачествени материали】 : Нашият титуляр за кухненски кърпи, изработени от висококачествена неръждаема стомана с висока твърдост, устойчивост на корозия и ръжда, линия за удебеляване на здрави и трайни; Ъгли са заоблени и гладки, им е трудно да надраскат;. 【Широк спектър от приложения】 : Нашата закачалка за кърпи над шкафа може да се използва широко в кухнята, в спалнята, банята, вратата на гардероба в хола, за лесно съхранение, прави пространството по-спретнато и чисто. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми 】 : Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти.Ние непременно ще ви предложим задоволително решение.Желаем ви приятно пазаруване!.Технически характеристики на продукта : Цвят : черен Материал : неръждаема стомана Обща дължина : 23,5 см/9,25 инча. Подходяща дебелина на вратите на шкафа : 2 см./0,8 инча Помещение включва : 2 бр. черен държач за кърпи за кухненски шкаф.Характеристики на продукта : (1) Материал, от неръждаема стомана, издръжлив и устойчив на корозия, лесни за почистване, лесно се разрушава, може се използва в продължение на дълго време. (2) Използването на вертикално пространство на вратата не засяга отваряне или затваряне на врати. (3) Лесна инсталация и използване, не се нуждае от никакви други инструменти за инсталация и използване на Полезни съвети : 1. Всички наши продукти са измерени ръчно и може да бъде грешка в 1-2 мм, моля, разберете. Поради друг дисплей цветът на продукта може да се различават малко, моля, разберете. 100% Гаранционно обслужване : Ние сме сигурни в нашите продукти и вярваме, че вие ще бъдете много доволни от тях, когато ги получите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория