• Ново
GALPADA Детски Накладки За Хранене 20pcs Накладки За Хранене Сутиен за Гърдите Миещи се Калъфи Удобно Кърменето за многократна употреба Дишаща Калъф стоки от Първа Необ?

GALPADA Детски Накладки За Хранене 20pcs Накладки За Хранене Сутиен за Гърдите Миещи се Калъфи Удобно Кърменето за многократна

Rating 
BGN 14.09

Сума
Налично за поръчка

ПОДЛОЖКИ за ХРАНЕНЕ на МАЙКАТА - пълна увереност в максималния комфорт и е чудесен избор за кърмещи майки.НАЙ-добри ПОДЛОЖКИ ЗА ХРАНЕНЕ - Осигуряват максимална впитываемость без течове.Подходящ за предотвратяване образуването на нощни локви и неприятни течове през деня.СРЕДСТВО ЗА ЗАПАЗВАНЕ на МЛЯКО - това не подложки, но те също могат да бъдат практични средства за защита на гърдите на майката.ПОДЛОЖКИ ЗА кърмачки може да се пере - те плътно облегают извивка на гърдите на майка си, стават по-естествени и удобни.Висококачествен материал, което го прави безвреден за кожата.ЧАША ЗА КЪРМЕНЕТО - Външен слой е водоустойчив, тези подложки ще се оженят за вас и вашите ризи сухи, без никакви неприятни капки благодарение на висока степен на поглъщане на мляко.Пратката включва 20 х подложки за хранене Характеристики -Размер : 10,00 X10,00 X0,30 см/3,93 X3,93 X0,12 инча Подложки за хранене на бебето. -Материал : Памук стоки от първа необходимост за хранене на майката - това не подложки, но също така могат да бъдат практични материнскими защитни молокоотсосами, чашки за кърмене. - настъргани или възпаление на зърната и кърмещи майки с чувствителна кожа могат да се избегнат възпаления и инфекции подложки за зърната при кърмене. -Цвят : бял подложки за хранене за многократна употреба - Изработени от лек материал, дишащи, удобни и приятни за кожата в чорап, за многократна употреба и миещи се уплътнения за хранене може да се пере. - Миещи се и дишащи, които влизат кърма на дрехите, прекрасни предмети след раждането, подложки за хранене на майката. - Имат добра герметичностью, за да се избегнат неприятни течове на стоки от първа необходимост за поддръжка.Информация за стоки, средства за запазване на млякото подложки за хранене предотвратява попадането на кърмата на сутиени и дрехите, за дрехите остава суха за да се избегне инфекция.най-добри подложки за хранене, Имате ли хит на кърмата на сутиени или дрехи по време на кърмене?Този предмет е вашият перфектен избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория