• Ново
Комплект Лъжици и Вилици за бебешки съдове с Безопасни Калъф за Пътуване, Лъжица за обучение на хранене на Децата, Удобен за хващане, Топлоустойчиви, Гъвкави, Меки, ?

Комплект Лъжици и Вилици за бебешки съдове с Безопасни Калъф за Пътуване, Лъжица за обучение на хранене на Децата, Удобен

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Преносим и чист】 Бонус пътна чанта за носене удобна за носене, лъжици, когато излезе от къщата, гарантира, че където и да е вашата детска посуда, нито се намираше, той ще бъде изключително чиста. 【Са подходящи за самостоятелно хранене на】 За разлика от други детски лъжици, нашата тренировочная лъжица е изработена от стоманена тел вътре химикалки от TPE, мека, удобна в плен, може да се огъват под различни ъгли, доставя на детето удоволствие от самостоятелно обучение хранене, което помага за развитието на задушаване на бебето, координацията око-ръка или ловкост, като се научат да използват вилица или лъжица. 【Безопасен материал】 Дизайн лъжици с кръгла форма, без чеп предпазва нежните венци и зъби на детето.Нашите продукти не съдържат BPA и са безопасни за хранителни продукти, специално предназначени за деца. 【Удобство задържане】 широка Ергономична дръжка прибори за хранене, покрита с мек лепило TPE, който е разработен специално, за да съответстват на малка ръце на вашето дете и да развият проницателност, те могат да се огъват наляво или надясно или да се наклони напред в 90 градуса, без да скача, което позволява на детето дясната / леворукой по-добре зачерпывать храна под всякакви ъгли. 【Лесно почистване】 Преди и след употреба, моля, почистете.Стерилизира и потопени във вряща вода за 1-2 минути.В процес на изпълнение, ако бъдат открити дефектни явление, моля, сменете го.Търсите детски спортни лъжички, за да може детето се научава себе си да се хранят?Характеристики : 1. Набор от тренировъчни лъжици-вилици идва с футляром за съхранение, можете да го постави в торбички за памперси и кутии за обяд, а след това да отида с него там! 2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория