• Ново
Детско столче-седалка с подлакътници за масата за хранене, 4-инчов възглавница за деца, Преносими детски седалки-бустер, Регулируем усилвател за увеличаване на вис?

Детско столче-седалка с подлакътници за масата за хранене, 4-инчов възглавница за деца, Преносими детски седалки-бустер,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Функционален комфорт】-Детско столче-седалка с подлакътници за масата за хранене е изпълнен с гъба с висока плътност, достатъчно за подкрепа на възрастни, може да осигури комфорт на детето, като се гарантира, че той не е деформиран, след продължителна употребаИдеални размери, подходящи за повечето места за хранене столове и помагат на децата да седят на масата и да се насладите на хранене на цялото семейство.(Размер : 12,6x12,6x4 инча/32 см x 32 см x 10 cm). 【Подвижна мек калъф】 -Висококачествен дишащ памук, в сравнение с естествена кожа, осигурява на вашето бебе повече топлина и мекота.Ако случайно падне храната на седалката-седалка с подлакътници, може лесно да се премахне и да се измие на ръка или на пишеща машина.Освен това, конструкцията на мълния прави нарастващата възглавница подвижни, което прави почистването по-удобно. 【СИГУРНОСТ и МОНТАЖ на】-Два регулируеми колана на възглавницата, подходящи за увеличаване на височината на седалката на обедната маса и стол с различни размери.Обтегач на предпазния колан закопчава на гърба и долната част на стола съответно.Регулиране на съответната дължина телескопического колан.На дъното на възглавницата има компактни нескользящие частици, така че не е нужно да се притеснявате за скольжении. осигурете безопасността на децата по време на хранене. 【Широко приложение】-Малки и лесно седалка-седалка с подлакътници за масата за хранене може да се използва не само в дома за хранене, рисуване, игри, но и като преносимо столче за хранене за хранене за екскурзия в ресторант, пътуване и други обществени места.Регулируеми колани за улесняват переноску възглавници като раница.Това ще позволи на вашите деца да се чувстват комфортно, докато те се забавляват на семейството по време на вечеря. 【Cartoony външен вид】-Възглавници за седалки-стимулатори са внимателно проектирани, те не изчезват, прекрасна фигура на делфин, който се харесва на децата.Възглавницата на табуретке ще бъде топло, не позволявайте на децата да седят през зимата на студени табуретках, може да осигури комфортно височината на стола дете.Това е най-добрият подарък за вашето дете. 【Функционален комфорт】-Детско столче-седалка с подлакътници за масата за хранене е изпълнен с гъба с висока плътност, достатъчно за подкрепа на възрастни, може да осигури комфорт на детето, като се гарантира, че той не е деформиран, след продължителна употреба.Идеални размери, подходящи за повечето места за хранене столове и помагат на децата да седят на масата и да се насладите на хранене на цялото семейство.(Размер : 12,6x12,6x4 инча/32 см x 32 см x 10 cm). 【Подвижна мек калъф】 -Висококачествен дишащ памук, в сравнение с естествена кожа, осигурява на вашето бебе повече топлина и мекота.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория