• Ново
Устройство за приготвяне на бебешка храна Onlyliua с пакет от 10 бр., Домашен Уред за приготвяне на пресни Плодови сокове за бебета, многократна употреба, с противоплъзг?

Устройство за приготвяне на бебешка храна Onlyliua с пакет от 10 бр., Домашен Уред за приготвяне на пресни Плодови сокове

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Нескользящая Основа и 10 бр Покривала】Нескользящую основа може да се измие в миялна машина, и вие можете да я използвате, когато излизате от дома си.Доставка 10 многократно мешочков за бутилки преса. 【Висококачествени материали】 е Изработена от ABS, е безопасен и нетоксичен, не съдържа BPA, е безопасно и полезно за здравето, лесен за работа и почистване.Може да се използва с увереност. 【Лесно се носи с себе си и да】 мека гумена сокоизстисквачка лесно да държи в ръцете си, тя с малки размери и е удобен за переноске. пригответе храна привличам за вашето дете, той е удобен за носене и да се насладите по всяко време и на всяко място.Не е нужно да свържете устройството към мрежа или да го включите, можете да се подготви сок от плодове и зеленчуци и лесно да приготвяте храна за вашето бебе. 【Да се съхранява в чист вид】Сокоизстисквачка за бебешка храна може да използвате по всяко време, удобно съхранява след екстракция.Пакети Преса позволяват да се съхраняват свежи продукти във фризера. 【Лесна употреба】 Каша яде пюре направо в съда или се изсипва там пюрирани храни.Прикрепете торбичка за носику.Поставете буталото в контейнер, като се добави малко храна / течност около ръба, и леко натиснете.Когато сте готови, извадете кесията и добавете next.Нашите производителите на бебешка храна от премиум-клас, са идеални за всеки стил на кухненския интериор.Компактен и модерен дизайн я прави идеална добавка към кухненски багажник. 【Нескользящая Основа и 10 бр. Покривала】Нескользящую основа може да се измие в миялна машина, и вие можете да я използвате, когато излизате от дома си.Доставка 10 многократно мешочков за бутилки преса.【Висококачествени материали】 е Изработена от ABS, е безопасен и нетоксичен, не съдържа BPA, е безопасно и полезно за здравето, лесен за работа и почистване.Може да се използва с увереност.【Лесно се носи с себе си и да】 Мека гумена сокоизстисквачка лесно да държи в ръцете си, тя с малки размери и е удобен за переноске. пригответе храна привличам за вашето дете, той е удобен за носене и да се насладите по всяко време и на всяко място.Не е нужно да свържете устройството към мрежа или да го включите, можете да се подготви сок от плодове и зеленчуци и лесно да приготвяте храна за вашето бебе.【Да се съхранява в чист вид】Сокоизстисквачка за бебешка храна може да използвате по всяко време, удобно съхранява след екстракция.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория