• Ново
Носене молокоотсос Mcadero M6, 4 режима и 12 нива, led дисплей, Електрически молокоотсос без помощта на ръцете, Преносим молокоотсос. 1 бр.

Носене молокоотсос Mcadero M6, 4 режима и 12 нива, led дисплей, Електрически молокоотсос без помощта на ръцете, Преносим молокоотсос.

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

mcadero-M6 - Модерен и авангарден електрически молокоотсос сензорен led дисплей, 4 режима (експресна, масаж, авто, кърмене), 12 предавания, по-режими изключване на съоръжения, различни режими и различни предаване са с различна работна честота, при майките на по-голям избор, за да изберете режим на трансфер, които са подходящи за комфортно сцеживания на гърдитеСоответствуйте честота смучене на бебето, стимулируйте секрецията на кърма, че майката по-бързо, по-ефективно и по-удобно смучат майчиното мляко.Дизайн, дисплей с пълна led сензорен екран, майката може да се види ясно на дисплея режим, пренос, мощност, функция за синхронизация, записва по време на смучене на майката, по-удобно управление.Благодарение на функцията памет винаги започва с режима и предаване, установени майка за първи път, специално за любимите си.Молокоотсос mcadero е изработен от хранителен материал, съдържащ бисфенолаА, за да се гарантира сигурността на кърма, без никакви потенциално вредни химикали. Ние се грижим за сигурността на кърма на майката и детето.Всички аксесоари се свалят лесно за почистване и бърза инсталация, с изключение на двигателя.Идеалната конструкция за защита от обратен поток предотвратява изтичане на мляко и осигурява хигиена, осигуряване на майка чист и комфортен момент сцеживания на гърдите.При пълно зареждане мама може да го използвате 5-6 пъти (всеки път по 20 минути), което осигурява сверхдолгий срок на годност.Максимална вместимост на купата за хранене е 180 мл / 6 грама, най-добра - 120 мл / 4 унции. Прост и стилен дизайн mcadero-M6 със сензорен екран допринася малко финес в живота на майките, кърмещи гърди и дава незабравимо усещане от сцеживания гърдите в СПА центъра.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория