• Ново
Аксесоари SOLUSTRE 18 бр Бърза Камера за Винтового Статив Cam Monopod Сгъваем Инча/Адаптер D-Образен Пръстен на Подвижна Табела Статив за Фотоапарат, Статив за камера, Статив?

Аксесоари SOLUSTRE 18 бр Бърза Камера за Винтового Статив Cam Monopod Сгъваем Инча/Адаптер D-Образен Пръстен на Подвижна

Rating 
BGN 8.95

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от цельнометаллических материали, траенСъщо може да замени някои видове винтове быстроразъемной плоча или скоби, универсални болтове.С помощта на складное подвесное пръстен, може да се закача на колан фотоапарат или раница, удобни за носене със себе си.Списък на пакетите 18 x Адаптер с винт Характеристики - Дължина : винт за закрепване на статив 14,5 мм - Дължина на зъба : винт за закрепване на камерата 6 mm. - Беззубая част : аксесоари за монтаж на камерата 4,5 mm. - Произведен от цельнометаллических материали, трайни аксесоари за камери. - С помощта на складное подвесное пръстен, може да се закача на колан камера или раница, лесен за носене винт за камера 1/4 инча. - Материал : Метал. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Може и да замести някои видове винтове за быстроразъемных плочи или скоби, универсални. - Дебелина на главата на винта : 13 мм. Описание на продукта Изработена от цельнометаллических материали, траен.Със стандартен дизайн 1/4 инча, подходящ за камера и обектив с отвор за винта на 1/4 инча; можете да го инсталирате в долната част на камерата или обектива с пръсти или с помощта на отвертка, много удобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория