• Ново
Безжична петличный микрофон GODOX MoveLink M1 II 2,4 Ghz за различни сценарии, като например блог, стрийминг, подкастинг, интервюта, видеопроизводство.

Безжична петличный микрофон GODOX MoveLink M1 II 2,4 Ghz за различни сценарии, като например блог, стрийминг, подкастинг,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Създаден за "Бягай и стреляй"】 за Да улови мимолетни моменти на вдъхновение, Move Link ll предоставя всички необходими функции, като аудиокомплекта "бягай и стреляй"Малък, тъй като за поддържане на цялата система, изисква се само с една ръка; удобен, тъй като е оборудван задната клипсой (съвместима с прикрепен за обувки) и вграден микрофон за клипове и записи.Просто взимай набор и приступай!. 【Звук заслужава вашето творчество】 Когато идват творчески идеи, вие никога няма да искате да ги лошото качество на звука.Задайте Move Link ll сега и се насладете на професионален звук с богати детайли!Система предоставя огромен скок в качеството на звука в сравнение с вграден микрофон фотоапарати и мобилни устройства и използва усъвършенствана технология за потискане на шума, която елиминира досадни на околните шумове, само с едно просто натискане. 【разширен работен диапазон на 100 м】 При максималния обсег на прехвърляне на 100 метра разстояние повече не ще ограничи творчеството.В него се използва технологията на търговски промяна на честотата, която осигурява по-стабилен сигнал и позволява да се избегнат смущения, дори и на местата с трафика на Bluetooth и Wi-Fi интернет. 【Преносим калъф за зареждане на】 Калъф за носене с размер на смартфон лесно да се постави в джоба или ръчна чанта и да носят със себе си.С негова помощ можете да зареждате два предавателя и един приемник заедно само с един кабел type-c. 【Висока съвместимост】 Благодарение на които в комплект кабелям 3.5 мм TRS-TRS и TRS-TRRS система е съвместима с няколко устройства, като смартфони, камери, компютри, таблети и записващи устройства. 【Създаден за "Бягай и стреляй"】 за Да улови мимолетни моменти на вдъхновение, Move Link ll предоставя всички необходими функции, като аудиокомплекта "бягай и стреляй".Малък, тъй като за поддържане на цялата система, изисква се само с една ръка; удобен, тъй като е оборудван задната клипсой (съвместима с прикрепен за обувки) и вграден микрофон за клипове и записи.Просто взимай набор и приступай!. 【Звук заслужава вашето творчество】 Когато идват творчески идеи, вие никога няма да искате да ги лошото качество на звука.Задайте Move Link ll сега и се насладете на професионален звук с богати детайли!Система предоставя огромен скок в качеството на звука в сравнение с вграден микрофон фотоапарати и мобилни устройства и използва усъвършенствана технология за потискане на шума, която елиминира досадни на околните шумове, само с едно просто натискане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория