• Ново
Фокусирующий Геликоидальный обектив Baoblaze, Адаптер за монтиране на обектив с диаметър 17-31 мм

Фокусирующий Геликоидальный обектив Baoblaze, Адаптер за монтиране на обектив с диаметър 17-31 мм

Rating 
BGN 42.56

Сума
Налично за поръчка

Тази тръба е полезно за обектива, без фокусиранеИ може да се използва като удлинительной тръба.В адаптере не на електронния елемент. и фокусиране, трябва да се управляват ръчно.Дължината на тази спиралевидной на тръбата е от 17 мм (минимум) до 31 мм (максимум), разстоянието на преместване на обектива е 14 мм, за да се съсредоточи.Можете да използвате обективи с винтовым монтиране M42, като 42 мм на обективи с винтовым стена и дори лещи.Тази геликоидальная тръба е от полза за тези обективи, които не са на фокус, тръба чудесно за снимки.Тази фокусирующая геликоидальная тръба е изработена от лека сплав с 42 мм, на предната стена и стандартна 42 мм на задната стена.Тази тръба е полезно за обектива, без фокусиране.И може да се използва като удлинительной тръба.В адаптере не на електронния елемент. и фокусиране, трябва да се управляват ръчно.Дължината на тази спиралевидной на тръбата е от 17 мм (минимум) до 31 мм (максимум), разстоянието на преместване на обектива е 14 мм, за да се съсредоточи.Можете да използвате обективи с винтовым монтиране M42, като 42 мм на обективи с винтовым стена и дори лещи.Тази геликоидальная тръба е от полза за тези обективи, които не са на фокус, тръба чудесно за снимки.Тази фокусирующая геликоидальная тръба е изработена от лека сплав с 42 мм, на предната стена и стандартна 42 мм на задната стена.Описание : - Тази тръба е полезно за обектива, без фокусиране.И може да се използва като удлинительной тръба.В адаптере не на електронния елемент. и фокусиране, трябва да се управляват ръчно. - Дължина на тази спиралевидной на тръбата е от 17 мм (минимум) до 31 мм (максимум), разстоянието на преместване на обектива за фокусиране е 14 мм - Можете да използвате обектив с винтовым монтиране M42, такива лещи с винтовым монтиране 42 мм, и дори други лещи. - Тази геликоидальная тръба е от полза за тези обективи, които не са на фокус, тръба чудесно за снимки. - Тази фокусирующая геликоидальная тръба е изработена с 42 мм, на предната стена и стандартна 42 мм на задната стена и е изработена от лека сплав.Параметри : - Съвместим с : обектив M42 - Размер : 5,9x5,9x2,1 cm - Материал : алуминиев - Дължина на геликоидной тръба : 17-31 мм -Цвят : черен Опаковка включва : 1 бр. Геликоидальный адаптер за фокусиране M42 2 17-31 мм Забележка : Автоматична бленда, автофокус няма да работи правилно при използването на този адаптер.

Всичко за продукта

- Compatible With:
M42 Lens
- Size:
5.9 x 5.9 x 2.1cm
- Material:
Aluminum Alloy
- Helicoid Tube Length:
17-31mm
- Color:
Black
Package Includes:
1 Piece M42 2 Focusing Helicoid Adapter 17-31mm:
Note:
Automatic diaphragm, auto-focusing will not operate correctly while using this adapter. Manual focusing with mode mete with the adapter.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Подобни продукти в категория